• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği fotoğraf kanat çökmesi (fotoğraflı)

aleyleyley

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
29
6
1
24
herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay önce burun estetiği oldum ancak burnumun sağ tarafı (resme göre) çöktüğü için burnumun ucu yamulmuş duruyor. Doktorla bugün görüştüm ve çökük kısmın dolguyla doldurulacağını ama şişliklerin inmesi gerektiğini söyledi. Aynı şeyi burun ucumdaki boşluklar içinde söylemişti bana burun kanatları biraz burundan bağımsız geliyor açıkçası çok memnun değilim ama doktor sol tarafın çok şiş olduğunu burnumun geç iyileştiğini de söyledi. Bilemiyorum eski burnum bu burnumla eşit derecede kötüydü ne yapacağımı ne hissedeceğimi kime güvenceğimi şaşırdım. İyi kötü demeden yönlendirici yorumlarınız çok ihtiyacım var. Sizce dolgu yaptırmalı mıyım? Benim yerimde olsaydınız şimdiden revizyon için başka doktor araştırır mıydınız?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay önce burun estetiği oldum ancak burnumun sağ tarafı (resme göre) çöktüğü için burnumun ucu yamulmuş duruyor. Doktorla bugün görüştüm ve çökük kısmın dolguyla doldurulacağını ama şişliklerin inmesi gerektiğini söyledi. Aynı şeyi burun ucumdaki boşluklar içinde söylemişti bana burun kanatları biraz burundan bağımsız geliyor açıkçası çok memnun değilim ama doktor sol tarafın çok şiş olduğunu burnumun geç iyileştiğini de söyledi. Bilemiyorum eski burnum bu burnumla eşit derecede kötüydü ne yapacağımı ne hissedeceğimi kime güvenceğimi şaşırdım. İyi kötü demeden yönlendirici yorumlarınız çok ihtiyacım var. Sizce dolgu yaptırmalı mıyım? Benim yerimde olsaydınız şimdiden revizyon için başka doktor araştırır mıydınız?

Resim atabilir misiniz özelden de olabilir

İki ay çok erken bir süre en azından 6 ay geçmeli burnun oturması için, o zaman daha net belli olur şekli. Dolgu veya revizyon için beklemeniz lazım. Fotoğraf yüklememişsiniz yorum yapamıyorum gerekli mi değil mi konusunda ama biraz bekleyin memnun olmazsanız yaptırın tabi

Gözle görünebilir kusurlarınız için dolgu yaptırmanızı önermem.Hem geçici bir çözüm,hem riskli hem de daha sonra yeniden ameliyat olmak isterseniz sonucunuzu etkileme olasılığı var.Bir yıl sonunda hala memnun değilseniz revizyon konusunda tecrübeli başka bir dr aramanızı öneririm.İlk doktorunuz düzgün, hasar görmemiş tertemiz dokularınıza istenen şekli verememişse cerrahi işlem görmüş dokulara hiç veremez diye düşünüyorum.Benim başımdan geçenler bu şekilde ilerledi.İkinci de planladığımız gibi olmadı

Merhaba, dolguyu kabul etmeyin dolgu geçici bir çözüm revizyon isteyin.

Back