Burun Estetigi - Doktorlar, fiyatlar, puanlamalar (Istanbul-Ankara)

Tatlım ne güzel de araştırmışsın ellerine sağlık. Aman bu gibi operasyonlarda 3-5 liranın hesabını yapmayın sonuçlarını ömür boyu taşıyacaksınız. 2 gün öncce birisi ile tanıştım ankarada yaptırmış burnunu çok pişmandı

Dolgu ve botox ücreti hakkında yazar mısınız özelden lütfen

Ankara’da kime yaptırmış acaba

Kime oldunuz Ankara’da acaba

3-5 liranın hesabı değil ki bu ama Otuzbin nedir yahuBurun ameliyatımı otuzbinmiş

Ne kadar uygun bir fiyata ne kadar güzel bir burnum oldu diyorum o zaman

ben de Teoman Doğan a ameliyat oldum 1 seneyi geçti ve revizyon olmam gerekiyor, çökme oldu ve de burun delikleri asimetrisi oldu

İlker Koçağa puanlamada çok vermişsiniz.... önceden doğal gibi görünen burunlar yapıyordu anca şu an robot gibi herkese aynı burunu yapıyor, deneyimledim.. O kadar çizim yaptık konuştuk kendisi ile ama kafasına göre burun yapmış önden garip duran burnum var ve oyduğu için revizyon ile bile düzelmesi zor.. Kendisini kesinlikle önermiyorum

Selam, Yakup Avşar' a hangi kriterlere göre, neden 4,5 yıldız verdiniz? Rica etsem paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

Cok guzel bir arastirma doktor olarak degil de yakinimda ki arkadaslarim flora klinikten bahsedip duruyorlar merak ediyorum gorusen giden var mi istanbulda yer annemi baska bir yerde ameliyat ettirmistik hic begenmedigimiz icin yeni arastirmalara yoneldim burnumda egiklik var ve nefes almami cok zorlastiriyor artik.Baska onerilere de acigim ameliyat sonrasi memnun kalanlar benimlede paylasirsa cok memnun kalirim iyi aksamlar.

Ahmet alp 5 binse hemen olsun ilk kez olacak arkadaslar. Cok cok zor revizyon ameliyatlarini bile geri cevirmiyor, ilk ameliyati cok rahat yapar.
Bana gore en az 3.5 yildiz hakediyor.

Omer faik sagun de cikardigi islere gore 8 bin cok makul.

Ilk ameliyatlarin basari orani cok yuksek oldugundan sahsi kanaatimce 10 binden fazla verilmemesi taraftriyim.

Slm, bende Teoman Doğan a amelıyat olmayı düşünüyorum siz memnunmusunuz bu yazdıklarınız dişinda
Merhaba ben teoman doğana ameliyat oldum ve çok kötü bir tecrübe yaşadım. Burnum hem istediğim gibi olmadı bir de üstüne kemerli kaldı ve hem maddi hem manevi olarak kayba uğradığım yetmezmiş gibi çok saygısızca tavırlarla karşılaştım. Ben bu sıkıntıyı yaşadığım için başkalarının yaşamasını istemem o yüzden araştırıp gerçekten "iyi" bir doktor bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…