Burun estetiği doktor seçimim Hüseyin Altun

glcnnan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
8
0
8
39
Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Yıllardır istediğim ve nihayet yaptırmaya karar verdiğim burun ameliyatı konusunda sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Öncelikle Hüseyin beyi bir arkadaşımın arkadaşı tavsiye etti. Kızın fotoğraflarını gördüm önceki hali sonraki hali baya fark etmiş, gayet doğal ve güzel de bir burun yapmış. Fiyatı da bana uygun geldi ve geçen Cuma görüşmeye gittim. Bilgisayarda bir tasarım yaptı, yaptığı tasarım güzeldi fakat wuuw işte bu demedim. En yakın ne zaman olabileceğimi sordum ve Pazartesi için gün aldım. İşin kötüsü hafta sonu sınavlarım var. Delirmiş olmalıyım Güzel bir burun yapacağına inanıyorum ama yinede çok endişeliyim. Sonuçta yıllardır istediğiniz bir şey ve en görünür yer yüzünüz. Hüseyin beye ameliyat olan hastaların yorumlarını okudum ama baya eski o yüzden yeni bir konu açtım ve yaptıran arkadaşlar dan bilgi bekliyorum memnunlar mı, nasıl oldu burun istediği gibi mi, görselini paylaşabilir mi?

merhaba ,bende hüseyin beyi düşünüyorum.bir arkadaşımın burnunu yapmıştı çok güzel.görüşmeyede gittim ço sıcak bir elektirik vermiyor .bilg. tasarımı da harika değildi.arkadasım iyi yapacağını söylüyor .siz oldunuz mu ?

Evet ben ameliyat oldum. Ama bir turlu elim gitmedi tekrar yazmaya bilhassa biraz burnumun oturmasını bekledim. İlk yapıldığında o kadar kalkık ve kotu görünüyordu ki psikolojim bozulmuştu ama şimdi seviyorum yeni görüntümü. Daha iyi olabilirdi burun deliklerinde ufak bir hata var. Estetik deyince mükemmel ve en güzeli olsun bekliyorsunuz dışarıdan bakanlar çok fark etmiyor. Hatta tanımayanlar estetik olduğunu bile anlamıyorlar oyle doğal bir görüntü oldu. Ben kendi istediğim burnu son dk gösterdim Hüseyin beye oda iyi bir iş çıkardı. Ama kalkık istiyorsan yada burun deliklerinin de küçülmesi gibi detayları muhakkak ver. Birde benim,aklımda Bi doktor daha vardı arkadaşım göğüs ameliyatı olmuştu arada 1000 Tl fark var diye ona yaptırmadım ama sen istersen birde onunla görüşebilirsin. Aret Çerçi Özkan nişantaşında muayenehanesi .

Bu arada fikir edinmen için bir kac fotografimi yukledim bol sans aklina takilan her seyi sorabilirsin canim

Fiyatları aşağı yukarı ne kadar peki ????

Fiyatları aşağı yukarı ne kadar peki ????

Ben 4.000 Tl verdim. Diğer bahsettiğim doktor arkadaşım orada ameliyat olduğu için 5.000 demişti bana tanıdık olmadan fiyatları farklı olur mu bilemiyorum ama Hüseyin beyin olduğu hastanede fiks herkese verilen fiyat.

Ben de huseyin beye ameliyat olcam ama cok korkuyorum kararsiz kaldim. Dogal olsun istiyorum. Bir de Hiloterapi kullaniyolarmis morluklari azaltiyomus ise yariyo mu? Senin nasil gecti iyilesme surecin? Burnun cok guzel olmus resimlerden gordugum kadariyla :) Bu arada bana 5000 dediler.

Fiyatı çok demişler. Hüseyin beye ben 4 ay olmadı ameliyat olalı o kadar zam gelmiş olması fazla geldi. Morluklar 1 haftadan önce tam anlamıyla kaybolmuyor. Korkulacak bir şey inan yok ameliyat günü oyle rahat oluyorsun ki narkoz etkisi ile bişey anlamıyorsun. Sonrasında morluk ve şişlikler başlıyor ama oda 1 2 haftaya geçiyor. Benim ameliyat sonrası biraz zordu doğrusu dikişlerim erimedi enfeksiyon kaptım uzunca Bi süre burnum kapalıydı ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Sana da şimdiden bol şans çok da düşünme eğer istiyorsan yaptır derim

Gecmis olsun ya enfeksiyon kotu olmus. hijyenik mi degildi acaba ameliyat ortami :// Benim korkum ameliyattan sonra burnumun istedigim gibi olmamasi. Kotu olmasindan korkuyorum aslinda ( Fiyat konusunda hic pazarlik yapmadim ondan direkt yuksek verdiler demek ki. Bilsem soylerdim bastan.

hayır kesinlikle hastaneden kaynaklanmıyor, antibiyotik yan etki yaptı birde herkesin bünyesi bir değil benim dikişler bile erimemişti buda da tuzu ilk hafta kullanamadığım için olduğunu duşunuyorum. İnan o korkular bende de vardı nasıl olacak ya yakışmazsa ya kotu olursa diye ama inan karar verip yaptırınca iyi ki diyor insan. İyi düşün iyi olsun canım

Oldum ben de sonunda. Su an icin iyi gibi duruyor ama tampon sargi ciktiktan sonra belli olcak. Bakalim hayirlisi insallah.

Oldum ben de sonunda. Su an icin iyi gibi duruyor ama tampon sargi ciktiktan sonra belli olcak. Bakalim hayirlisi insallah.

Çok sevindim canım geçmiş olsun. Ne çabuk gün aldın ameliyat oldun baya hızlı çıktın :) Fotoğraflarını bekliyorum

Pazartesi emre uregene olucam bende cok heycanliyim

Çok sevindim canım geçmiş olsun. Ne çabuk gün aldın ameliyat oldun baya hızlı çıktın :) Fotoğraflarını bekliyorum
Tesekkur ederim canim cok sagol. Gecsin diye bekliyorum. Cok agrim var kaburga kemiklerim bile agriyor hareket edemiyorum tampon sargi ciksin sana foto gonderirim. Heyecanla bekliyorum bakalim.

Ben de Hüseyin Altun a ameliyat oldum. Hiç memnun değilim. Her tarafı hatalarla dolu. Ve hiç ilgilenmedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ve beni Instagram'da engelledi. Herkes görsün istiyorum yaptığı kötü burnumu. Ama eklemiyor.

Hüseyin Altun bey i hiç tavsiye etmiyorum beni mahveti herkese aynı burnu yapıyo.benim yzumey dahi bakmadan bir burun yapmis ve burun yanlarımi oymuş .burnumun ucu ve bir sürü yerinde yamukluklar var. küçücük ve kısa ben uzun yüzlü biriyim. Ve beni Instagram'da engelledi. Burdan ona gidecekleri uyarayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…