Fiyatları aşağı yukarı ne kadar peki ????
Ben de huseyin beye ameliyat olcam ama cok korkuyorum kararsiz kaldim. Dogal olsun istiyorum. Bir de Hiloterapi kullaniyolarmis morluklari azaltiyomus ise yariyo mu? Senin nasil gecti iyilesme surecin? Burnun cok guzel olmus resimlerden gordugum kadariyla :) Bu arada bana 5000 dediler.Ben 4.000 Tl verdim. Diğer bahsettiğim doktor arkadaşım orada ameliyat olduğu için 5.000 demişti bana tanıdık olmadan fiyatları farklı olur mu bilemiyorum ama Hüseyin beyin olduğu hastanede fiks herkese verilen fiyat.
Fiyatı çok demişler. Hüseyin beye ben 4 ay olmadı ameliyat olalı o kadar zam gelmiş olması fazla geldi. Morluklar 1 haftadan önce tam anlamıyla kaybolmuyor. Korkulacak bir şey inan yok ameliyat günü oyle rahat oluyorsun ki narkoz etkisi ile bişey anlamıyorsun. Sonrasında morluk ve şişlikler başlıyor ama oda 1 2 haftaya geçiyor. Benim ameliyat sonrası biraz zordu doğrusu dikişlerim erimedi enfeksiyon kaptım uzunca Bi süre burnum kapalıydı ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Sana da şimdiden bol şans çok da düşünme eğer istiyorsan yaptır derim
Gecmis olsun ya enfeksiyon kotu olmus. hijyenik mi degildi acaba ameliyat ortami :// Benim korkum ameliyattan sonra burnumun istedigim gibi olmamasi. Kotu olmasindan korkuyorum aslinda( Fiyat konusunda hic pazarlik yapmadim ondan direkt yuksek verdiler demek ki. Bilsem soylerdim bastan.
hayır kesinlikle hastaneden kaynaklanmıyor, antibiyotik yan etki yaptı birde herkesin bünyesi bir değil benim dikişler bile erimemişti buda da tuzu ilk hafta kullanamadığım için olduğunu duşunuyorum. İnan o korkular bende de vardı nasıl olacak ya yakışmazsa ya kotu olursa diye ama inan karar verip yaptırınca iyi ki diyor insan. İyi düşün iyi olsun canım
Oldum ben de sonunda. Su an icin iyi gibi duruyor ama tampon sargi ciktiktan sonra belli olcak. Bakalim hayirlisi insallah.
Kixlar hangi sehir
Tesekkur ederim canim cok sagol. Gecsin diye bekliyorum. Cok agrim var kaburga kemiklerim bile agriyor hareket edemiyorumÇok sevindim canım geçmiş olsun. Ne çabuk gün aldın ameliyat oldun baya hızlı çıktın :) Fotoğraflarını bekliyorum
Insallah sen de kolay bir sekilde atlatirsin. Sonucu iyi olsun da acisina deger o zaman :)Pazartesi emre uregene olucam bende cok heycanliyim
kızlar bende o doktora ameliyat oldum ve hiç memnun değilim biraz geç oldu söylemem ama konuyu yeni gördümInsallah sen de kolay bir sekilde atlatirsin. Sonucu iyi olsun da acisina deger o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?