Burun Estetiği Doktor Önerisi (KBB)

Merhaba birkaç gündür aklıma geliyordunuz ne yaptınız diye konunuzu da bulamamıştım. Bakabilir miyim 🌸
Kızlar ben Sinan beye ameliyat oldum. Ne tarif ettiysem onu yaptı, istemediğim hiçbir şeyi yapmadı. Çok memnun kaldım. Bugün 3. günüm morluğum ve şişliğim çok fazla yok. İlk gün gece biraz ağrım oldu ama onun dışında ağrım olmadı. İsteyene özelden fotoğraf atarım

Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
Bı kısmı iyi diyor bir kısmı kötü asistanlarını koyuyormuş ameliyata anlayamaidm ayrıca yaptığı burunlarda ucu sivri gidiyor

Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
Kendisi Şuan Ankara özel memorial hastanesindeymiş özel hastane fiyatı çıkar bilginiz olsun artık devlette değilmiş.

Bu konuda doktor seçimi gerçekten çok önemli benim burnum da kemerliydi ve burun kemiğim yamulmaya başlamıştı o sebeple estetik yaptırmak istedim ama öyle estetik gibi dursun da istemedim, senelerce korktuğum için yaptırmadım çünkü insanların yüzü o kadar kötü hale gelip uzun süre düzelmiyordu ki çekindim böyle bi şeye, sonra üniversite mezuniyetime bir ay kala ameliyat oldum ve bir ay içinde yüzüm çoktan eski haline dönmüştü. istanbul’da Sina Kaderi var o yapmıştı ameliyatımı o zaman orda değildi tabi ama bana hep kbb’ye yaptırma plastik cerrahiye git dikiş izi kalır burnunda demişlerdi. Şuanda tanıştığım insanlar burnumun ameliyatlı olduğunu anlamıyor bile o kadar doğal oldu ve iyileşme sürecim çok hızlıydı beş günde morluk şişlik vs ne varsa geçti ki korktuğum kadar olmadı bile.🙂 Söylediğiniz doktorun da hesabına baktım hiç fena durmuyor aslında yorumları da iyiyse yaptırabilirsiniz, fiyatlar uçmuş gitmiş bide.🙆🏻‍♀️
merhaba. Sina hocayla görüştüm içime sindi gibi sadece instagramdan yaptığı burunlara baktığımda tam emin olamadım. Acaba özelden fotoğraflarınızı atabilir misiniz

Merhaba ameliyat ucreti aldimi

Ben İzmir’deyim. Bana da kbb doktoru lazım artık burnumdan nefes alamıyorum. Benim de burnumda hafif bır düsüklük var. Şikayetçi değilim ama hazır olurken onu da hallet diyor. Lütfen öneri alabilir miyim.

Kızlar benim burnumda 10 yaşlarında aldığım dirsek darbesi sonucunda kemer oluştu. Önden bakıldığı zaman o kadar düzgün bir burnum var ki. Bu yüzden estetikten çok korkuyorum. 27 yaşındayım. Ama artık nefes alamıyorum. Mecburen burun ameliyatı olacağım. Olmuşken estetik de olayım diyorum. 75 bin - 100 bin civarı bütçe ayırabilirim. Erzurum’da yaşıyorum ama farklı bir şehirde de ameliyat olabilirim. Açık-kapalı fark etmeksizin estetiğin yanında nefes alma problemimi de giderebilecek doktor öneriniz var mı?

Düzgün Ateş, Mehmet Fatih Sönmez ve Ahmet Bedir’in yaptığı burunları beğendim.

Doğala en yakın burnu yapacak doktor olarak bana kimi önerirsiniz?

Kızlar benim burnumda 10 yaşlarında aldığım dirsek darbesi sonucunda kemer oluştu. Önden bakıldığı zaman o kadar düzgün bir burnum var ki. Bu yüzden estetikten çok korkuyorum. 27 yaşındayım. Ama artık nefes alamıyorum. Mecburen burun ameliyatı olacağım. Olmuşken estetik de olayım diyorum. 75 bin - 100 bin civarı bütçe ayırabilirim. Erzurum’da yaşıyorum ama farklı bir şehirde de ameliyat olabilirim. Açık-kapalı fark etmeksizin estetiğin yanında nefes alma problemimi de giderebilecek doktor öneriniz var mı?

Düzgün Ateş, Mehmet Fatih Sönmez ve Ahmet Bedir’in yaptığı burunları beğendim.

Doğala en yakın burnu yapacak doktor olarak bana kimi önerirsiniz?
Merhaba, Doktorumu neredeyse 10 yıldır tanıyorum ve çevremden 5-6 kişi yaptırdı, KBB Vepa silapov, Alanında bulabileceğiniz en abartı fiyatsız ve en iyi doktor, Ben eşim ve kız arkadaşımda 1 hafta önce oldu, İstanbulda kendisi ama görüşmek isterseniz herhangi bir ücret olmadan görüştürebilirim sizi, Belki referansımla birazda indiirm yapar
İstanbul KBB Vepa silapov

Merhaba, Doktorumu neredeyse 10 yıldır tanıyorum ve çevremden 5-6 kişi yaptırdı, KBB Vepa silapov, Alanında bulabileceğiniz en abartı fiyatsız ve en iyi doktor, Ben eşim ve kız arkadaşımda 1 hafta önce oldu, İstanbulda kendisi ama görüşmek isterseniz herhangi bir ücret olmadan görüştürebilirim sizi, Belki referansımla birazda indiirm yapar
Reklam mı yapıyorsunuz?
Bütün konuların altına bunu yazmışsınız

Gerçekten birileri bu yorumu görüp gidip ameliyat olursa bütün sorumluluğu alacak mısınız?

Reklam mı yapıyorsunuz?
Bütün konuların altına bunu yazmışsını

Reklam mı yapıyorsunuz?
Bütün konuların altına bunu yazmışsınız
Doktor önerisi istenmemişmi? Biri kendi tecrübe ettiği doktoru övünce reklam olacaksa ne amaçla soruluyor bu sorular? Ben kalkıp şöyle duydum böyle duydum desem daha mı verimli cevap olacaktı anlamadım? Bizzat burun ameliyatı yaptırdığım ve uzun süredir tanıdğım bir insanı önermem sizi neden rahatsız etti?

Gerçekten birileri bu yorumu görüp gidip ameliyat olursa bütün sorumluluğu alacak mısınız?
Burada doktor önerisi istenmemişmi? Kimse bir şey söylemesin tecrübesini paylaşmasın diye mi konu açılıyor? Ben kendi ameliyat olduğum kişiyi paylaştım, Anormal olan nedir?

Burada doktor önerisi istenmemişmi? Kimse bir şey söylemesin tecrübesini paylaşmasın diye mi konu açılıyor? Ben kendi ameliyat olduğum kişiyi paylaştım, Anormal olan nedir?
Öyleyse pardon kusura bakmayın ben yanlış anladım. Ben de revizyon için doktor arıyorum ve bu şekilde doktorların reklam yaptırdığını gördüm onlardan olabilir diye düşünüp bu şekilde sordum kusura bakmayın.
Ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarınızı paylaşabilirseniz belki fikir olur.

Bende olmayı düşünüyorum, aklımda iki doktor var. Gazi hastaneisnde

Prof. Dr. Alper Ceylan diğeri de
Prof. Dr. Mehmet Düzlü

Merhaba. Kardeşinizde solunum sorunu da var mıydı? Ya sadece estetik mi oldu?

Back
X