Cevap verdiğiniz çok teşekkür ederimŞimdi şöyle ameliyattan sonra her şey harika giderse sorun yok yaptığı burunlar vs kötü diyemem ancak asla ilgilenmiyor yani herhangi bi sorunda destek olunmuyor ilgi alaka sıfır sizi dinlemiyor bile direkt eski burnunu hatırlamıyorsun galiba diye bi savunma yapıyor yani o kadar para verip bıçak altına yatacaksanız her anlamda başarılı ama daha önemlisi her zaman ulaşabileceğiniz ilgili alakalı sorularınızı yanıtsız bırakmayacak birini tercih edin, güzel bir burnunuz olur umarım ancak küçük bir sorun bile olsa yaptığı işin arkasında duran bir doktor bulun
Evet ameliyatı oldum, bir ay oldu şimdi. Ben Prof Şaban Çelebiyi seçtim ve şimdiye kadar çok memnunumMerhaba en son ne yaptınız ben de celal kul un yaptıgı burunları begendim ama internette çok bilgi edinemedim bir de size yazılan olumsuz görüş kafamı karıştırdı haberdar ederseniz çok sevinirim uzun süredir doktor arayışındayım bu arada inşallah her şey gönlümüze göre olur
kemik çıktı bi kenarından deliğinin biride çöktü maalesef memnun değilimSizin burnunuz nasıl oldu memnun musunuz iletişim dısında bir sıkıntı yaşadınız mı
Umarım sıkıntısız geçer ve her şey harika olur aksi taktirde çok zor ve üzücü oluyorEvet ameliyatı oldum, bir ay oldu şimdi. Ben Prof Şaban Çelebiyi seçtim ve şimdiye kadar çok memnunuminşallah sizde içine sınan bir doktor bulursunuz ve sağlıklı güvenli bir ameliyat geçirirsiniz. Çok zor dı bu sürec benim için ama şimdilik mutluyum artık geçti.
9 ay falan oldu şu an güncel ne kadar bilmiyorum ama en az 80/90 bini gözden çıkarmak gerekiyorNe zaman oldunuz? Ücret ne kadar ödediniz?