Ben özelde 2250 tl ye anlaştım devlet 300 tl falan dedi ama guvenemedim. Sizin görüştüğünüz devlet hastanesindeki doktorlar neye göre 6 bin 7 bin alıyor? Devlet bunları denetlemiyor mu resmen sacmalik.Bunlar nasıl fiyatlar böyle inanamadım resmen...
Ben 6 bine özelde ameliyat oldum devlet hastanelerinde ameliyat ücreti 2 bin 2.500 diye biliyorum çünkü devletde sadece malzeme parası alıyorlar....
Ben özelde 2250 tl ye anlaştım devlet 300 tl falan dedi ama guvenemedim. Sizin görüştüğünüz devlet hastanesindeki doktorlar neye göre 6 bin 9 bin alıyor? Devlet bunları denetlemiyor mu resmen sacmalik.Bunlar nasıl fiyatlar böyle inanamadım resmen...
Ben 6 bine özelde ameliyat oldum devlet hastanelerinde ameliyat ücreti 2 bin 2.500 diye biliyorum çünkü devletde sadece malzeme parası alıyorlar....
Gecmis olsun. Memnunmusun peki? Hangi doktora oldun?Ben mayıs ayında Üniversite Hastahanesinde oldum 4 bin ödedim..
Devlet hastahanesi fiyatlarını bilmiyorum
Canim bana özelden önceki ve sonraki burnunu yollarmisin cok merak ediyorum ^hihiİzmir ,Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastahanesi .Prof .Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu
Evet , çok memnunum ancak KBB değil Plastik Cerrahi ve Reconstruction bölümü
Ben deviasyon (eğrilik ) nedeniyle ameliyat oldum .
Önce KBB doktoruna gitmiştim ama beni estetiğe yönlendirdiler bu bir kaç kere tekrar edince artık KBB ye gitmedim .
hangi hastane 300 tl dedi size çok merak ettim.Ben özelde 2250 tl ye anlaştım devlet 300 tl falan dedi ama guvenemedim. Sizin görüştüğünüz devlet hastanesindeki doktorlar neye göre 6 bin 7 bin alıyor? Devlet bunları denetlemiyor mu resmen sacmalik.
op. dr. Ayşe öztürk 'ü burun ameliyatı için önerebilirim hem bu işte çok iyi hemde fiyatlar uygunMerhaba kizlar. Ben almanyadanim. Bende 6 senedir cesaretimi toplayamadim.Bu sene Istanbulda görüstügüm taninmis doktorlar oldu.Isim vermeyim. Fiyatlari söyle. Dr... 25 bin Tl istiyor ; Dr.... 18 bin TL ; Dr... 30 bin TL.
Benim kuzenim 10 sene önce Devlet hastanesinde Dr Selahattin özmene amaliyat oldu. Ve gördügüm en güzel burun.
Dr Selahattin beyle telefonlastim. (Suan Yeri Istanbulda) Onun fiyati 6 bin-8 bin TL (burundan buruna farkli)
Arkadasim da gecen Kulak burun bogaz doktoru Yakup Bozkurta (Antalyada) amaliyat oldu. Onunla maillestim. 7 bin- 9bin TL arasi diyor.
Bu fiyat farklari korkunc degilmi sizcede? Devlet hastanesinde burun estetigi olan varmi?Dr Yakup bozkurt veya Dr. Selahattin Özmeni taniyan varmi?
Sevgiyle kalin
Defne
Bunlar nasıl fiyatlar böyle inanamadım resmen...
Merhaba. Nerde ameliyat oldunuz acaba?bende devlette oldum hemde bedava :) normalde 1800 ama devlette ve cok memnunum..hepsi ayni egitimi almis ...25 bin isteyen ise isi ticarete dokmus
DR SELAHATTIN ÖZMENE OLAN VARMI kuzenim haric :)
Istanbuldaki özeldekilerin fiyati baya ucmus ben sok oldum.
Lütfen doktorunuzu ve hastanenizi söyler misinizCuma gunu ameliyat oldum devlet hastanesinde gayette memnun kaldim tek kisilik odada otel konforunda ayrica doktorum iyi bir plastik cerrah ne agri ne sizi hicbir sey hissetmeden 3. Gunumu yasiyorum ucuk paralar vermek yerine iyi doktor bulup daha uyguna olabilirsiniz. 2 2.500 arasi degisiyor fiyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?