• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği burun deliğinde asimetri

senos00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
8
1
1
30
Kızlar merhabalar tekrardan burun ameliyatı sonrasında burun deliğimde asimetri oluştu 13.günümdeyim asimetrilik canımı sıkıyor bu durumu yaşayan var mı geçiyor mu sonradan ya

Kızlar merhabalar tekrardan burun ameliyatı sonrasında burun deliğimde asimetri oluştu 13.günümdeyim asimetrilik canımı sıkıyor bu durumu yaşayan var mı geçiyor mu sonradan ya
Geçmiyor.ben iki kere ameliyat oldum.ilk ameliyat sonrasi asimetrikti sonra revizyon oldum müdahale bile edilmemiş bu yuzden yine asimetrik kaldı.revizyonun üçüncü ayındayım revizyon sonrasida asimetrikti 3 ay geçmesine rağmen hala asimetrik.sadece bu da değil düzeltilmesi gereken hiçbir kusur düzeltilmedi bu yüzden üçüncü ameliyati olmayı düşünüyorum tabi 1 yilin dolmasini bekleyeceğim.bir çözüm bulursanız bizide bilgilendirin.

Allahım bu doktorlar insanı delirtir. Ne yaptı acaba doktorunuz, burnunuzu bi açıp baktı, geri mi kapattı

Geçmiyor.ben iki kere ameliyat oldum.ilk ameliyat sonrasi asimetrikti sonra revizyon oldum müdahale bile edilmemiş bu yuzden yine asimetrik kaldı.revizyonun üçüncü ayındayım revizyon sonrasida asimetrikti 3 ay geçmesine rağmen hala asimetrik.sadece bu da değil düzeltilmesi gereken hiçbir kusur düzeltilmedi bu yüzden üçüncü ameliyati olmayı düşünüyorum tabi 1 yilin dolmasini bekleyeceğim.bir çözüm bulursanız bizide bilgilendirin.
Hangi doktorlara yaptırdınız cok geçmiş olsun

Benim doktorum masaj verdim biri daha küçüktü çokta işe yaradı doktorunuzla konuşun. Oda size uygun olanı gösterir

Fotoğraf paylaşır mısınız nasil etkiledi duzelme oldu mu ne kadar süre masaj yaptınız
Şuan yamuk halinin resmî yok çünkü bir ara düşünmekten kafayı yicektim baktım olmuyor sildim 3 Aydan sonra resim çekmedim hala masaja devam ediyorum doktorum kıkırdaktaki dikiş kendini çektiği için olabileceğini söyledi yapınca burun deliğim büyüyor ilginç biçimde 😅

Back