burun estetigi 6.ay

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
30
merhabalar bilenler bilir burun estetigi ameliyati olmustum. suan 6.ayimdayim.Ama burun sirti ve kökünde hala ödem var gibi. Ayrıva sol tarafımda kemiğim kaynamamıştı ve hafif cıkıntı kemer gibi duruyordu.O hafifledi küçüldü gibi ama hala şişik o tarafı. Normal mi bu kadar ödem 6. ayda??Ayrıca burnumun bir tarafında gölge olustu gibi cizgi gibi bişi.elleyince cukur gibi .Fotografa birde ters cevirip bakmanızı rica ediyorum.Doktorum gececek inecek diyor o şişk tarafa bastır diyor ödemin gitsin dedi ama ne biliyim yaptıgı işin arkasında da duran bir doktor.

Üzgünüm 6.aya kadar ödem kalmaması gerek.. kalın deri falan diyorlar ama bunlar işin oyalama kısmı .. Burun şeklin bu maalesef sadece biraz daha kibarlaşır daha birşey bekleme

Üzgünüm 6.aya kadar ödem kalmaması gerek.. kalın deri falan diyorlar ama bunlar işin oyalama kısmı .. Burun şeklin bu maalesef sadece biraz daha kibarlaşır daha birşey bekleme
Aslında normalde fotoda belli oldugu kadar belli olmuyor.Zaten sekliyle ilgili sorunum yok.Doktorda degişir demedi.sadece o kemik daha da oturacak dedi.Orda hala ödem oldugunu söyledi.

Kötü durmuyor aslında yandan var mı Canım korkutmak için söylemiyorum iki hafta sonra revizyon olacağım Benim 10 ay oldu yaptıralı burun kemerinde tümseklik var ucu düştü 8 ay ödem var diye masaj yaptırdı sonunda kemik gitmedi yine kendisi yapacak 6 ay olmuş burun ucu dışında ödem kalmaz bence.

yandan bar cnm özelden atarım sana. Yani bende de tümseklik bar hala ama ufaldı daha da ufalcak dedi doktor.Senin ucu ne zaman düştü cnm?? burun etrafına dokundugumda derim ödemli gibi hissediyorum içi boş boş gibi hafif sişik.

Ilk günlerde düştü düz sıradan bir burun oldu tabi eski halinden daha iyi ama olmuşken daha iyisi olsun diyorsun benim tümseklik hiç küçülmedi o kadar masaja rağmen. Derimi yüzecektim resmen ben tümsekliğe takılmadım çok fazla. Burun ucu daha çok üzdü beni kalktık küçük olsun dedim olmadı ucu top gibi kaldı inşallah bu sefer istediğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…