• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği 2. Ayım ••

Ödemlerden dolayı asimetrik duruyor biraz, ben de ilk aylarda aynı hissediyordum, ödemler indikçe eğrilik azalıyor. Burun ucun alttan çektiğin fotoğrafta biraz eğimli duruyor ama öncesine göre çok çok iyi. Tam karşıdan ve tam aşağıdan çekince bu kadar bariz görünse de etrafındaki insanlar bunu fark etmezler emin ol. Bi de zaten yüzümüzün tamamı simetrik olmadığı için bu kadar takılma. Ben ameliyat olalı 8ay oldu, burnum tam ortada ve sıfır eğrilik var ama fark ettim ki sağ sol çenemde de asimetri var :)) burnumdan önce farkında değildim asla şimdi ortaya çıktı. Orayı da yaptırsam kaşım gözüm asimetrik gelebilir o yüzden takılma, şişlikler bir insin, makyajla vs minik bir kontürle halledersin ☺️ geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bende artık çok takmamaya çalışıcam çünkü taktıkça biyerinden kusur çıkıyor :)

Merhaba doktorunuz size masaj onermismiydi egrilik icin 🙂 Hndtrgt Hndtrgt
Benim doktorum masaj önermedi ilk aylarda çünkü zaten çok ince derili ve aşırı şiş değildi, 3.ayda gittiğimde burun ucumda biraz ödem kalmış o zaman burun ucuma aşağı doğru masaj önerdi çünkü ben çok kalkık buluyordum o zaman, kısa bir süre masaj yaptım o şekilde

Çok teşekkür ederim bende artık çok takmamaya çalışıcam çünkü taktıkça biyerinden kusur çıkıyor :)
Evet bence de boşver ☺️ mükemmel olmak zorunda gibi hissediyoruz ama biraz gözün alışsın, bi 6.aya gel, eski fotoğraflarına bakamayacaksın :)

Benim doktorum masaj önermedi ilk aylarda çünkü zaten çok ince derili ve aşırı şiş değildi, 3.ayda gittiğimde burun ucumda biraz ödem kalmış o zaman burun ucuma aşağı doğru masaj önerdi çünkü ben çok kalkık buluyordum o zaman, kısa bir süre masaj yaptım o şekilde
Peki aşağı doğru masaj yapınca düştü mu

Back