Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun mesajınız bana moral oldu herkes aslında benzer şeyleri söylüyor ama bazıları da burunda sorun vars ne kadar zaman geçerse geçsin geçmiyor mucize beklemeyin diyor öyle yorumlar görünce daha da üzülüyorum, umarım zamanla şikayetim kalmazÖncelikle geçmiş olsun. Ben burnunuzu çok beğendiğim açıkçası. Bahsettiğiniz sorunlar içerisinde birtek hafif kemerimsi görüntü dikkate alınabilir. Bunun haricinde güzel bir burun. Ki şuan çok erken bir dönem. En az 6 ay beklemelisiniz. Tam olarak ta 1.5 ila 2 senede ortaya çıkacak asıl sonuç ve şekil. Ödemeler indikçe kaviste belirecek. Ucu güzel olmuş. Kemer ödemdir inşallah ve küçükte olsa 2. Operasyona gerek duyulmaz. Ben burnum 2 buçuk yıllık şuan. Ve anca anca şekli şemali belirdi. Daha önceki başlıklara yazdığım mesajlar var konuyla ilgili. Resimde eklemiştim aradaki fark için. Bakabilirsiniz. Lütfen şimdilik sakin olup sabırla bekleyin. Sonrası güzel olacaktır inşallah
Gecmis olsun 2.5 ay Cokk ama Cokk erkennnburun ameliyati olanlara hep sadece sabredin diyorum baska bisey demiyorum. Burnun gayet güzel. İçteki odemler en ama en yavas inen ödemler. Revizyonum 8 ay önceydi halen bile icinde sislik olan yerler var ama ah vah etmiyorum burun bu 1 veya 2 yila anca oturur ve normallesir. Burnunda anormallik yok revizyon olup ayni aciyi ikiye katlama sana tavsiyem.
Maşallahh fındık gibi çok güzel gerçekten sağlıkla kullanın, ilk baştan belliymiş güzel olacağı benim ne kadar güzelleşenilir bilmiyorum desteğini için çoopk teşekkür ederimEki Görüntüle 2619099 Eki Görüntüle 2619100 İşte benim burnumun iyileşme süreciİlk zamanlar çok yıpratmıştım kendimi ama gördümki sadece zamana ihtiyacım varmış. Bir çok kusur ödem şişlik kalkıklık VS makul seviyelere indi şükür. Sizinde böyle olacaktır eminim. Sabır yüksek moral çok önemli
Bekle sabret 6 ay sonra yada bir yil sabret ikinci defa ayni yerlerin kesilmesi dikis vs. Cok acı cok. O zaman içine sinmezse yaparsin yine ama sabret simdilik. Benim burun delikleri deforme olmustu esit değildi sadece onu duzeltti ve ona rağmen ilk ameliyattan daha çok ağrıdı zor valla hemen karar vermeYorumunuz için teşekkür ederim umarım zamanla oturur ama bu çıkıntının oluştuğu yerde sanki kılırdak eksikmiş gibi hafif çökük o nedenle ben geçmeyeceğini düşünüp endişeleniyorum doktora dedim en çok dikkat ettiğim yerler oralar bi sorun yok dedi, siz neden revizyon oldunuz çok geçmiş olsun bu arada bu psikoloji inanılmaz zor bişeymiş revizyon olanları ayakta alkışlıyorum hiç kolay değil.
Arkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Arkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Çok geçmiş olsun tabi ki zor yani psikolojisi ağrısı sızısı hiç kolay değil iyi atlatmışsınız, sabretmeye çalışıyorum bazen diyorum daha ne kadar oldu ki değişir bazen diyorum kocaman ne kadar küçülebilir ki işte insan psikolojisiBekle sabret 6 ay sonra yada bir yil sabret ikinci defa ayni yerlerin kesilmesi dikis vs. Cok acı cok. O zaman içine sinmezse yaparsin yine ama sabret simdilik. Benim burun delikleri deforme olmustu esit değildi sadece onu duzeltti ve ona rağmen ilk ameliyattan daha çok ağrıdı zor valla hemen karar verme
ameliyat olalı 2 bucuk ay olmus daha cok erken o yuzden revizyon dusunmek icin ben de yaptırdıgımda hic begenmemistim ama zamanla cok degisiyo yine begenmezsen de ayni doktora olma sakin
Benim 7. Haftam bende düz istedim kavis istemedim mesela sizin de sağ ve sol profil farklı duruyor o tek sorunlu yerde ve ucu şiş duruyor bende de sol tarafta sertlik şişlik olmuştu ama o geçti bide sol burun deliğinizin üstü şiş duruyor benim de öyle ne zaman geçecek bilmiyorum kafayı sıyırıcamArkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Benim 7. Haftam bende düz istedim kavis istemedim mesela sizin de sağ ve sol profil farklı duruyor o tek sorunlu yerde ve ucu şiş duruyor bende de sol tarafta sertlik şişlik olmuştu ama o geçti bide sol burun deliğinizin üstü şiş duruyor benim de öyle ne zaman geçecek bilmiyorum kafayı sıyırıcam
[/QUOT
Geçmiş olsun size de, gerçekten çok dikkatlisiniz alttan bakınca sol tarafın burun ucu daha şiş yani bu da sap ve sol çaprazdan görüntüsünü çok değiştiriyor sağdan daha yayvan gözükürken soldan daha düz sosisimsi bir görüntü oluyorağlanacak halimize gülelim, inşallah düzelir diye umuyorum şişlik olunca düzelme umudu var en azından çıkıntıda remen kemikli yapı geliyor elime o daha zor sizin sadece o probleminiz var allahtan üzülmeyin inşallah geçer
Geçmiş olsun size de, gerçekten çok dikkatlisiniz alttan bakınca sol tarafın burun ucu daha şiş yani bu da sap ve sol çaprazdan görüntüsünü çok değiştiriyor sağdan daha yayvan gözükürken soldan daha düz sosisimsi bir görüntü oluyorBenim 7. Haftam bende düz istedim kavis istemedim mesela sizin de sağ ve sol profil farklı duruyor o tek sorunlu yerde ve ucu şiş duruyor bende de sol tarafta sertlik şişlik olmuştu ama o geçti bide sol burun deliğinizin üstü şiş duruyor benim de öyle ne zaman geçecek bilmiyorum kafayı sıyırıcam
lütfen moralinizi bozmayın benim de estetik olalı 3 ay oldu sağ ve sol profilimde çıkıntı yok ama çaprazdan baktığımda resmen kemerli gibi duruyor ama şişlik olduğunu biliyorum geçecek sabredelim
lütfen moralinizi bozmayın benim de estetik olalı 3 ay oldu sağ ve sol profilimde çıkıntı yok ama çaprazdan baktığımda resmen kemerli gibi duruyor ama şişlik olduğunu biliyorum geçecek sabredelim
Ankara Elvan Yüksel asla tavsiye etmiyorumMerak ettim kimlere ameliyat oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?