Burun eğriliği ameliyatı

ilerliyormu :44: ben bunu bilmiyordum
görüşmek üzere

Evet canım ilerliyor. Ben ameliyatımı oldum ve cok ıyı nefes aliyorum bugün 3gunüm dün tampon çıktı hiç acımadı keske korkmayın önceden olsaydım.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
hımm oruçda yine hastalanmıştım sinüzit başladı yine baş ağrım falan ve burun tıkanıklığı vardı
şuan nefes almamda faln sorun yok ama işte..

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
hımm oruçda yine hastalanmıştım sinüzit başladı yine baş ağrım falan ve burun tıkanıklığı vardı
şuan nefes almamda faln sorun yok ama işte..
İyiyimm burnumda şişme falan yok normal dışarıya çıkabiliyorum geçmiş olsun sanada. Cok rahat nefes alıyorum. Keşke hastalıkları çekmeden olsaymışım ameliyat diyorum.

İyiyimm burnumda şişme falan yok normal dışarıya çıkabiliyorum geçmiş olsun sanada. Cok rahat nefes alıyorum. Keşke hastalıkları çekmeden olsaymışım ameliyat diyorum.
ne güzel canım
dikişler peki canım rahatsız falan ediyormuydu

ne güzel canım
dikişler peki canım rahatsız falan ediyormuydu
canım doktor söyleyene kadar dikişlerin farkında bile değildim. kendiliğinden gider dedi, dikiş için gelmenize gerek yok dedi, hatta kontrole bile çağırmaya gerek görmedi, iyileştim diye :)) şuan tam bir hafta oluyor 2 gün öncesinde de dışarı çıktığımda söylemesem kimse ameliyat olduğumu farkedemeyecek durumdayım, yani görünüşte sııkıntı yok. ben olmadan önce şişlik morluk olur diye korkuyordum çünkü benim tenim çok hassas en ufak bişeyde morarır. ama çok şükür bir sıkıntım olmadı.

vayy süpermişş canım hangi hastane ve doktor

vayy süpermişş canım hangi hastane ve doktor
samsun medikal park hastanesi. kbb murat nabi bulut doktorumun ismi, çok ilgili bir doktordu sağolsun. fırsat bulunca teşekküre gideceğim. netten bir araştırabilirsin çalışmaları ve yazılarıı videoları falan var.

sağol canım samsun uzak bana ama araştırayımm belki oraya giderim
bide özel mesaja yaz istersen fark etmez ne kadara oldun canım toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…