• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun eğriliği ameliyatı

bi doktor akrabamızın tavsiyesiyle gidicem doktoru araştırdım, bayaa iyiymiş :) yorumlar falanda olumlu yaptığı işlerle gazetelere çıkmış. bu beni çok sevindirdi. özel hastanede ilgide iyi olacağından inşallah bir sıkıntım olmaz :) yanlız yaptığım araştırmalara göre burun eğriliği ilerliyormuş ameliyat olmazsan. ama doktor sana illede olman gerekmez, olmasada olur derse tabiki de olma. sonuçta ameliyat yani . mutlaka buraya yazacağım. görüşmek üzere :16:
ilerliyormu :44: ben bunu bilmiyordum
görüşmek üzere:3::16::34::31:

Evet canım ilerliyor. Ben ameliyatımı oldum ve cok ıyı nefes aliyorum bugün 3gunüm dün tampon çıktı hiç acımadı keske korkmayın önceden olsaydım.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
hımm oruçda yine hastalanmıştım sinüzit başladı yine baş ağrım falan ve burun tıkanıklığı vardı :KK1:
şuan nefes almamda faln sorun yok ama işte..:KK1:

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
hımm oruçda yine hastalanmıştım sinüzit başladı yine baş ağrım falan ve burun tıkanıklığı vardı :KK1:
şuan nefes almamda faln sorun yok ama işte..:KK1:
İyiyimm burnumda şişme falan yok normal dışarıya çıkabiliyorum geçmiş olsun sanada. Cok rahat nefes alıyorum. Keşke hastalıkları çekmeden olsaymışım ameliyat diyorum.

İyiyimm burnumda şişme falan yok normal dışarıya çıkabiliyorum geçmiş olsun sanada. Cok rahat nefes alıyorum. Keşke hastalıkları çekmeden olsaymışım ameliyat diyorum.
ne güzel canım :KK39:
dikişler peki canım rahatsız falan ediyormuydu :KK64:

ne güzel canım :KK39:
dikişler peki canım rahatsız falan ediyormuydu :KK64:
canım doktor söyleyene kadar dikişlerin farkında bile değildim. kendiliğinden gider dedi, dikiş için gelmenize gerek yok dedi, hatta kontrole bile çağırmaya gerek görmedi, iyileştim diye :)) şuan tam bir hafta oluyor 2 gün öncesinde de dışarı çıktığımda söylemesem kimse ameliyat olduğumu farkedemeyecek durumdayım, yani görünüşte sııkıntı yok. ben olmadan önce şişlik morluk olur diye korkuyordum çünkü benim tenim çok hassas en ufak bişeyde morarır. ama çok şükür bir sıkıntım olmadı.

canım doktor söyleyene kadar dikişlerin farkında bile değildim. kendiliğinden gider dedi, dikiş için gelmenize gerek yok dedi, hatta kontrole bile çağırmaya gerek görmedi, iyileştim diye :)) şuan tam bir hafta oluyor 2 gün öncesinde de dışarı çıktığımda söylemesem kimse ameliyat olduğumu farkedemeyecek durumdayım, yani görünüşte sııkıntı yok. ben olmadan önce şişlik morluk olur diye korkuyordum çünkü benim tenim çok hassas en ufak bişeyde morarır. ama çok şükür bir sıkıntım olmadı.
vayy süpermişş:KK65: canım hangi hastane ve doktor :KK51:

vayy süpermişş:KK65: canım hangi hastane ve doktor :KK51:
samsun medikal park hastanesi. kbb murat nabi bulut doktorumun ismi, çok ilgili bir doktordu sağolsun. fırsat bulunca teşekküre gideceğim. netten bir araştırabilirsin çalışmaları ve yazılarıı videoları falan var.

samsun medikal park hastanesi. kbb murat nabi bulut doktorumun ismi, çok ilgili bir doktordu sağolsun. fırsat bulunca teşekküre gideceğim. netten bir araştırabilirsin çalışmaları ve yazılarıı videoları falan var.
sağol canım samsun uzak bana ama araştırayımm belki oraya giderim ;)
bide özel mesaja yaz istersen fark etmez ne kadara oldun canım toplam

Back