- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :)
Bende burun kemiği eğriliği var doktor ameliyat dedi
Ameliyat sonrası ağrı çok olurmu ve dikişler ne kadar sürede gider ve ağrısı olurmu hissettirirmi acaba???
Bursada en iyi hastane doktor önerebilirmisiniz??
Selam :)
Bursayı görünce atladım hemen.
bende kısmetse deviasyon + konka ameliyatı olucam nisan ayını düşünüyorum, bana yıldır ameliyat diyorlar korkuyorum...
uzun zamandırda doktor araştırıyorum.
ümit bey onkolji hastanesinde.
ferruh fersçi var hayat hastanesinde hemde estetik anlamdada iyiymiş.
tamer yıdırım çekirge devlette.
ben Tamer beye gidicem. Ümit beyede gidebilirdim ama ikiside iyi diye önce hangisi uygunsa ona randevu aldım.
1 nisanda gidicem kısmetse Tamer beye :)
Ferruh beyede gidebildirdim ama geçen hafta izinliymiş o sebeple tamer beye randevu aldım. Birde özelde para vermiyim dedim :)
Tamer beyde yeni arkadaşım oldu çok memnun.
gel beraber olalım ameliyat. :)))
ferruh fersçi hımm ona bakim ben hayat hastahanesi evet olabilir :)
tamer bey hangi hastanesinde peki canım:44:
acılarımızıda paylaşalımm ozaman :))
:) ama sonradan kaçmak yok beni o acıyla bırakma sakın:))) olur olur paylaşırız.
Çekirge devlet hastanesinde Tamer bey.
sen estetikte düşünüyormusun?
tek deviasyonmu?
dediğim gibi ben 4 yıldır çekiyorum rahat nefes alamamama yüzümde baskı, baş ağrısı sürekli yorgunluk en kötüsü de yanaklarımda ödem gibi bir şey var.
artık göze aldım ya :)) korkmuyorum kurtulucam
bir kez doğurdum :)
birkezde hemoroit ameliyatı oldum daha ne bunu da olurum....
:) ama sonradan kaçmak yok beni o acıyla bırakma sakın
estetik olsun ya güzel olsun belli falan olmasın
bende nefes almama sorun yok baş ağrısı fena bendede sinüzit falan oluyrm ben bide burun eğriliğide tetikliyrmş sanırsm
doktor bana sonradan zorluğu çıkar dedi
şimdi ol dedi
estetik derken. Deviasyon + burun küçültme kemer kaldırma falan bahsetmiştim.
sen bence bir de devlet hastanesi doktorlarına görün özelemi gitmiştin?
birde onların görüşünü al bir doktorla kalma.
ben kısmetse kesin olucam canım.
hımm yok küçültme falan yok cnm
özele gittim ama bi burun ameliyatı için baya bi pahalıydı
hangi hastaneye gittin...
benim sağlık sigortamda var aslında işyerimden, özelde yaptırsam hiç para ödemeyeceğim. ama eşiminde olması azım bu ameliyatı.
onun sağlık sigortası yok, gönlüm razı olmadı ben özelde o devlette :)) o sebeple 1 nisanda ikimizde gidicez tamer beye.
hem önemli olan doktorun iyi olması hastanenin değil.
Acı badem canım
dikişlerden korkuyorum ben bide:18::18:
acaba yaptırmasammı diyede düşünüyorum azcık korkuyrumm:18:
bende rentıp ile baharı düşünüyorum ama kararsızım hangisi daha iyi hangi doktorları :44:
rentıp ve bahar aynı yer zaten canım. Kbb doktoruna gitmedim hiç baharın cnm. ama normalde çok sık giderim o hastaneye memnunum.
acıbademde çok pahalıdır evet :)
ama bence sen birde dediğim gibi devlet hastanesi doktoruna görün. Çünkü özeldekiler rant sağlamak amacıyla da ameliyat diyebiliyor.
oda öyle derse ona göre devam edersin. birde sen zaten kendini bilirsin yani rahatsızlığın şikayetin varsa nefes almakla olursun.
bu arada burunda dikiştemi oluyomuş :/ bilmiyordum
evet ama kendiliğinden gidiyormuş o dikişler :18:
evet en iyisi devlete gitmek
benim öyle fazla rahatsızlığım yok baş ağrım var burun ise grip falan olursam tıkanıklık falan olur öyle nefes zorluğu yok burnumda
estetik derken. Deviasyon + burun küçültme kemer kaldırma falan bahsetmiştim.
sen bence bir de devlet hastanesi doktorlarına görün özelemi gitmiştin?
birde onların görüşünü al bir doktorla kalma.
ben kısmetse kesin olucam canım.
merhaba geçmiş olsunmerhaba kızlar, ameliyat oldunuz mu? benimde kemik eğriliği ve burun etinden ameliyat olmam gerekiyor, son evresine gelmişim yani :S lütfen iyileşme süresini ve günlük yaşantıda etkisinin ne kadar sürdüğü hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız ?
şimdiden teşekkürler.
merhaba geçmiş olsun
yok ben ameliyat olmadım düşündüm olacaktım ama vazgeçtim :/
yok ameliyat ile alakalı değil şuan için gerek görmüyorumteşekkür ederim. sakıncası yoksa vazgeçiş nedeniniz ameliyattan sonra ki şişlikk falan mı yani sağlıkla ilgili mi yine. ? ben daha yeni araştırmaya başlıyorum, sanırım iyileşme süresi 6 aymış ve bu bana çok geldi :S
yok ameliyat ile alakalı değil şuan için gerek görmüyorum
ooo 6 aymı
bende korkuyorum dikişlerden falan :18:teşekkürler. forumlardaki yazılara bakıyorum, sanırım çoğu estetik içerisinde oluyor. bu yüzden şişlik uzun sürüyor oysa ben de nefes alma sorunu var et ve kemik eğriliğinden dolayı. ama sanırım bende erteleyeceğim. korktum yani :)
bende korkuyorum dikişlerden falan :18:
ama senin doktor ne diyor ?
6 ayda uzun bir süre ya
nefes alma sorunun varsa düşün bence bende nefes alma sorunu falan yoktu grip hasta olduğumda burun tıkanıklığı oluyor oda herkesde olan bişey
Hayırlısı canımhenüz doktora gitmedim, yani ameliyatı düşündüğüm vakit gitmedim. pazartesi gideceğim. onun öncesinde ön bilgim olsun istedim, merak ettiğim soruları soracağım, muayne olacağım. duruma göre ameliyat olacağım. ama her gittiğim doktor ameliyat dedi. 1 doktora bağlı kalmadım.
şimdi başka bir forumda araştırdım. yeni ameliyat olanlar yazmış. estetik dışı ameliay olacaksa 1 ayda iyileşiyor diyorlar. birde eskiden tampon uygulanırmış şimdi öyle bişey yokmuş özel silikon uygulannıyormuş onun yerine. ve genelde estetik harici ameliyat olanlar memnun. ve sadece kemik eğriliğinden ameliyat olacaksan daha kısa bir sürede iyileşiyormuş. Özel hastaneye gitmek lazım tabi. benim çevremde olan vardı zamanında, onlarda sıkıntı yaşamamıştı. hayırlısı doktor ne diyecek bakalım. ona göre buraya da yazarım. inşallah korkulacak bişey yoktur.
Hayırlısı canım
banada demişti doktorum dikişler falan kendiliğnden gidiyormş sonradan sıkıntısı çıkar dedi eğer ameliyat olmazsan ama ben düşünmüyrm daha
tekrar geçmiş olsun canım doktora gittikden sonra yazarsn canm ne diyr