- 11 Ekim 2020
- 558
- 582
- 53
- 31
- Konu Sahibi JuliJuli06
-
Nerde yaptirdiniz acaba bende olmayi dusunuyorumdaben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.
Benim ki estetik sonrası oluşan hafif kemeri kaybetmek için ufak işlem ama ben memnunum.
Kalıcılığı 1 seneye kadar gidiyor .
NE kadar oldu yaptıralı?ben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.
Benim ki estetik sonrası oluşan hafif kemeri kaybetmek için ufak işlem ama ben memnunum.
yaklaşık 6 ay. Bu ikinci dolgum daha öncesini de 1.5 yıl önce yaptırmıştımNE kadar oldu yaptıralı?
Anlıyorum, tam olarak ne kadar sürede eridi ilki?yaklaşık 6 ay. Bu ikinci dolgum daha öncesini de 1.5 yıl önce yaptırmıştım
tamamen erimedi bir kısmı duruyordu. YenilettimAnlıyorum, tam olarak ne kadar sürede eridi ilki?
Anlıyorum teşekkür ediyorum, ne kadar süre sonra yenilettiniz?tamamen erimedi bir kısmı duruyordu. Yenilettim
Burnunuzun dolgusunda erime felan oldu mu acaba memnun musunuzben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.
Peki ilk yaptırdığınız dolgu ne zaman erimeye başladı. 8 ayda tamamen eridi miBen İstanbul'da bir doktora yaptırdım sonuççtan çok memnunum. İlk yaptırdığım 8 ay kalmıştı ikincisi 1 yılı geçti şu an hala bir sorun yok
Ben de bunu merak ediyorum. Yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirler mi?Merhaba, dolgular zamanla erirken şekil bozukluğu oluyor mu acaba? Hani eşit miktarda erimez, dalgalı bir görüntü olur falan. Bu tip sorunlar oluyor mu?
ilk dolgumdan sonra ikincisini 1.5 yıl sonra yaptırdım . Tamamen erimemişti henüz yine de yenilettim. Benim ki cok ufak bir işlem belki de o yüzden etkisi daha kalıcı oluyor.Burnunuzun dolgusunda erime felan oldu mu acaba memnun musunuz
Ben de daha önce ameliyat olmustum, burun sırtım düz yani kemik yok bana da dolgu yaptır diyen oldu ama dolguya o kadar para vereceğime her sene ameliyat bana daha mantıklı geliyorilk dolgumdan sonra ikincisini 1.5 yıl sonra yaptırdım . Tamamen erimemişti henüz yine de yenilettim. Benim ki cok ufak bir işlem belki de o yüzden etkisi daha kalıcı oluyor.
Burnum estetikli zaten sırtında hafif bir çöküklük var orası için yaptırıyorum. Burun kaldırma amaçlı yapacksanız etkisi ne kadar kalır bilmiyorum.
İkincisini yaptıralı da 7 ay falan oldu sanırım. Şuan hiç erime yok.
Merhaba kime yaptırdınız acaba cevap verirseniz çok memnun olurumben yaptırdım . Kayma falan herhangi bir sıkıntı hiç yok. Arkadaşımda yaptırdı. Onun baya kötüydü burnu dolguyla inanılmaz güzel oldu.
Merhaba siz kime yaptırdınız acaba. Bende yaptırmak istiyorum daBen İstanbul'da bir doktora yaptırdım sonuççtan çok memnunum. İlk yaptırdığım 8 ay kalmıştı ikincisi 1 yılı geçti şu an hala bir sorun yok
ben bağdat caddesinde bir yere gitmiştim. Şimdi başka bir yere taşındı kendisi. İsterseniz özelden instagram hesabını paylaşabilirim yasak değil ise tabii.Merhaba kime yaptırdınız acaba cevap verirseniz çok memnun olurum
Merhaba siz kime yaptırdınız acaba. Bende yaptırmak isrBen İstanbul'da bir doktora yaptırdım sonuççtan çok memnunum. İlk yaptırdığım 8 ay kalmıştı ikincisi 1 yılı geçti şu an hala bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?