- Konu Sahibi Findikburunlu
Arkadaslar dun ameliyat oldum.burun deliklerim ikisi birbirinden cok farkli duruyor.sizde boyle bir sorun oldu mu acaba?tamponlar cikarilinca geciyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abuuu cok gecmis olsun. Ben senin daha var biliyordum.:))Arkadaslar dun ameliyat oldum.burun deliklerim ikisi birbirinden cok farkli duruyor.sizde boyle bir sorun oldu mu acaba?tamponlar cikarilinca geciyor mu?
Tessekkur ederim yalniz benim burnumun icinde gazli bez de var sadece tampon yok.Abuuu cok gecmis olsun. Ben senin daha var biliyordum.:))
Ablacim gazli bezde var diyorsun tamponlar var bi ciksin bakalim. Bozma moralini. O yuzden asimetrik gozukuyordur.Tessekkur ederim yalniz benim burnumun icinde gazli bez de var sadece tampon yok.
Ablacim gazli bezde var diyorsun tamponlar var bi ciksin bakalim. Bozma moralini. O yuzden asimetrik gozukuyordur.
Cok sagolun hocaya sordum.sekil almasi icin birinde gazli bezde konulmus ondan boyleymis.sagolun cevap icinArkadaşım özeldende attım merak etme benimde tampon varken ikisi çok farklıydı şuan hemen hemen aynı.4 ay oldu.
Ins istediginiz gibi olur hersey. Bende cok heyecanlanmaya basladim.Cok sagolun hocaya sordum.sekil almasi icin birinde gazli bezde konulmus ondan boyleymis.sagolun cevap icin
Ins.Hic heyecan yapmayin.ben ameliayata korkudan aglayarak girdim sonra oradakiler cok rahattlattilar beni.korkulacak bir sey yok gercekten.ins herkes istedigi burunlara sahip olur.Ins istediginiz gibi olur hersey. Bende cok heyecanlanmaya basladim.