Burun deliği küçültme ?

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.876
8.383
723
Kızlarrr merhaba, uzun zamandır estetik konusunda araştırmalar yapıyorum inşallah cesaret edicem. aslında burnumun şeklinden memnunum küçük ve kalkık bi burnum var ama delikleri biraz büyük sanki, Rihanna'nın kadar olmasa da o tip kanatları var burnumun. Rihanna'nın da burun deliği küçültme operasyonu geçirdiğini duymuştum. netten araştırdım ama bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşamadım. normalde küçük görünüyor onden ama güldüğümde yayılıyor biraz. yan profilimi hiç sevmem o yüzden. bi de elimle burnumu küçülttüğümde burun kenarından aşağı inen çizgilerim de kayboluyo onlardan da çok şikayetçiyim. neyse sonuç olarak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrr merhaba, uzun zamandır estetik konusunda araştırmalar yapıyorum inşallah cesaret edicem. aslında burnumun şeklinden memnunum küçük ve kalkık bi burnum var ama delikleri çok büyük. Rihanna'nın kadar olmasa da o tip kanatları var burnumun. Rihanna'nın da burun deliği küçültme operasyonu geçirdiğini duymuştum. netten araştırdım ama bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşamadım. normalde küçük görünüyor onden ama güldüğümde çok yayılıyor ve yandan belli oluyor daha çok. yan profilimi hiç sevmem o yüzden. bi de elimle burnumu küçülttüğümde burun kenarından aşağı inen çizgilerim de kayboluyo onlardan da çok şikayetçiyim. neyse sonuç olarak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.. :16:

Rihanna'dan bahsettigin icin sana bu linki göstermek istedim:
rihanna rhinoplasty before after - Google-søgning

Baska sekilde nasil yardimci olabilirim bilemedim :))

çok teşekkür ederim canım :16: deminden beri gönderdiğin linkte dolanmaktayım :) ben türkce arama yapmıştım 2-3 resim çıkmıştı. Celebrity Rihanna before and after images, plastic surgery Rhinoplasty - nose job, celeb | Celebrity Surgery şu linkteki haline bayıldım. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar da vardır umarım. ne kadar araştırsak da birinci ağızdan duymak gibi olmuyor. bu siteyi o yüzden çok seviyorumm

Rica ederim canim :)) vardir mutlaka yardimci olabilecek kisiler.. Umarim istedigin yardima ulasir, diledigin buruna kavusursun :))

Kanatlardan kucultme yapılmış

Eklentiler

• IMG_442652731817931.webp
    IMG_442652731817931.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 8.324
Kızlarrr merhaba, uzun zamandır estetik konusunda araştırmalar yapıyorum inşallah cesaret edicem. aslında burnumun şeklinden memnunum küçük ve kalkık bi burnum var ama delikleri biraz büyük sanki, Rihanna'nın kadar olmasa da o tip kanatları var burnumun. Rihanna'nın da burun deliği küçültme operasyonu geçirdiğini duymuştum. netten araştırdım ama bu konuyla ilgili net bi bilgiye ulaşamadım. normalde küçük görünüyor onden ama güldüğümde yayılıyor biraz. yan profilimi hiç sevmem o yüzden. bi de elimle burnumu küçülttüğümde burun kenarından aşağı inen çizgilerim de kayboluyo onlardan da çok şikayetçiyim. neyse sonuç olarak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.. :KK16:

Bülent cihantimur basit burun estetiği diye bir operasyon yapıyor, istersen bir incele, ben estetik international a lazere gierken, üniversiteden bir arkadaşım bana eşlik etmişti birgün. gelmişken danıştı aynen senin dediğin gibi şikayetleri vardı, bir de hafifçe burun ucunu kaldırmak istiyordu ucunu. ameliyatsız yapıyorlar mrsfreesia, arkadaşım çok da memnun kaldı, sor istersen

yahu okumama rağmen saçlamalamışım:=))))))))))))) soruyu arkadaşın sorması üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş, sanırım yaptırmıştır çoktan:=)))) neyse jale sen sonradan sormuşsun, cevap sana gelsin o vakit:P,

bende burnumdan ameliyat oldum fakat doktorum çirkin olmasın ve burun ucu kan dolaşmı azaldığı için iyileşmeside zor olmasın diye burun kanatlarımı üç ay sonra daraltacağını söyledi 10 dklık bi işlem ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi çok merak edıyorum iz kalır mı acaba orayı kesipte mi tekrar dikecek bilgisi olan var sa yardım etsin lütfen

bende burnumdan ameliyat oldum fakat doktorum çirkin olmasın ve burun ucu kan dolaşmı azaldığı için iyileşmeside zor olmasın diye burun kanatlarımı üç ay sonra daraltacağını söyledi 10 dklık bi işlem ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi çok merak edıyorum iz kalır mı acaba orayı kesipte mi tekrar dikecek bilgisi olan var sa yardım etsin lütfen

Canim iz kaldi mi yaptirdin mi ?

kızlar yaptıran oldu mu ben hala cesaret edemedim de :( M mare_lanterna lokal anestezi ile olacagını yazmışsın oldun mu acaba sonuc nedir?

Canim iz kaldi mi yaptirdin mi ?

Güncel cevaplari bende merakla bekliyorum

Kizlar benimkinide daratmis ameliyatta hala geniş duruyo ben anliyamiom bu daralirmi peki benimki eskiden kanatlarim gözukmezdi göze carpmazdi simdi ise kanatlar hür olmuş gibi gozukuyo

Back
X