• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun deliği eşitleme aparatı

teraziburcubayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
67
14
38
31
doktorum burun deliklerimin eşit kalması iiin bi süre aparat kullanmam gerektiğini söyledi fakat bi numara veya ölçü söylemedi medical eczanelere gittim hiç birinde yoktu, internetten alayım dedim numaraları olunca alamadım çünkü değişim yapmıyolar param boşa gitsin istemedim🤷🏻‍♀️ kadınlarda kaç numara öneriliyo bilgisi olan var mı?

Herkesin kendi burnuna göre değişir doktorunuzun söylemesi gerekir onu.bana o aparatı doktor kendi verdi.

Hayır. İkinci veya 3. ameliyatını olan kişilere kullandırılıyomuş benim burun deliklerim eşit değildi 2. ameliyatımı oldum o yüzden kullanmamı istedi doktorum
Benim 2. ameliyatım ama estetik olmamıştım ilk ameliyatta nefes alamadığım için olmuştum acaba sıkıntımı vardı :( Gerçi benim 2. haftam. 3. haftadan itibaren sadece geceleri tak dedi.

Hayır. İkinci veya 3. ameliyatını olan kişilere kullandırılıyomuş benim burun deliklerim eşit değildi 2. ameliyatımı oldum o yüzden kullanmamı istedi doktorum
Alakası yok. Ilk ameliyatta da kullanılır,doktor uygun görürse verir. Pek bir numarası yok zaten 2 3 ay takiliyor genelde. Burun deligi masada esit kapatilmamissa,asimetri yine olacaktir. Aparat kurtarmaz

Nostril Retainer, standart beden degildir.Sizin burun deliginiz kaç numaraya uygunsa onu almanız gerekiyor. Doktorunuz ölçmeli. Cinsiyet ile alakası yok, burun deliği boyutu ile alakalı...

Benim 2. ameliyatım ama estetik olmamıştım ilk ameliyatta nefes alamadığım için olmuştum acaba sıkıntımı vardı :KK43: Gerçi benim 2. haftam. 3. haftadan itibaren sadece geceleri tak dedi.
ben alçılar çıktıktan sonra sipariş verdim 10. günümde falan kullanmaya başladım, doktorun burun deliklerinde bi eşitsizlik olabileceğini düşündüyse bunu engellemek için vermiş olabilr

Alakası yok. Ilk ameliyatta da kullanılır,doktor uygun görürse verir. Pek bir numarası yok zaten 2 3 ay takiliyor genelde. Burun deligi masada esit kapatilmamissa,asimetri yine olacaktir. Aparat kurtarma
Alakası yok. Ilk ameliyatta da kullanılır,doktor uygun görürse verir. Pek bir numarası yok zaten 2 3 ay takiliyor genelde. Burun deligi masada esit kapatilmamissa,asimetri yine olacaktir. Aparat kurtarmaz
ben araştırdım ilk ameliyat sonrası kullanan pek olmuyomuş, ayrıca etkisi de kişiye göre değişir

Nostril Retainer, standart beden degildir.Sizin burun deliginiz kaç numaraya uygunsa onu almanız gerekiyor. Doktorunuz ölçmeli. Cinsiyet ile alakası yok, burun deliği boyutu ile alakalı...
Yazdığım yazıyı okusanız anlarsınız zaten kafama göre alıp kullanmadım zaten sorup araştırarak bana uygun ölçüyü aldım. teşekkürler yinede verdiğiniz bilgi için

ben araştırdım ilk ameliyat sonrası kullanan pek olmuyomuş, ayrıca etkisi de kişiye göre değişir
Yeteri kadar arastiramamissiniz o zaman. Sadece revizyonda kullanılır yazmanız,okuyanlara yanlış bilgi olacaktır. Ben kullandım,ilk ameliyat. Benim doktorum %90 hastasina veriyor primer ameliyat hepsi. Aparat iyileşme sürecinde kullanılıyor,doktor ameliyatta septumu yamuk bıraktıysa,alarlari eşitlemediyse bu aparat seni kurtarmayacaktır. Doğuştan bir eğrilik varsa da asimetri minimal olsa da devam ediyor. Bu aparata fazla bel baglanmamali,burun düzgün yapıldıysa kendini gösterir zaten (ödem inince)

Yazdığım yazıyı okusanız anlarsınız zaten kafama göre alıp kullanmadım zaten sorup araştırarak bana uygun ölçüyü aldım. teşekkürler yinede verdiğiniz bilgi için
Yazdığınız yazıyı okuyorum,siz yazdığınızı bir okuyun🤨"kadınlarda kaç numara öneriliyo bilgisi olan var mı?"Bu cümle sizin konunuzda geçmiyor mu ? Kadınlarda kaç numara kullanılıyor diye bir durum yok,cinsiyete göre numara belirlenmiyor,burun deliğinin boyutuna göre karar veriliyor,diyorum.😏

Yeteri kadar arastiramamissiniz o zaman. Sadece revizyonda kullanılır yazmanız,okuyanlara yanlış bilgi olacaktır. Ben kullandım,ilk ameliyat. Benim doktorum %90 hastasina veriyor primer ameliyat hepsi. Aparat iyileşme sürecinde kullanılıyor,doktor ameliyatta septumu yamuk bıraktıysa,alarlari eşitlemediyse bu aparat seni kurtarmayacaktır. Doğuştan bir eğrilik varsa da asimetri minimal olsa da devam ediyor. Bu aparata fazla bel baglanmamali,burun düzgün yapıldıysa kendini gösterir zaten (ödem inince)
sadece revizyonda kullanılır yazmadım da neyse beni ve okuyacak kişileri aydınlattığınız için tekrar teşekkürler

Yazdığınız yazıyı okuyorum,siz yazdığınızı bir okuyun🤨"kadınlarda kaç numara öneriliyo bilgisi olan var mı?"Bu cümle sizin konunuzda geçmiyor mu ? Kadınlarda kaç numara kullanılıyor diye bir durum yok,cinsiyete göre numara belirlenmiyor,burun deliğinin boyutuna göre karar veriliyor,diyorum.😏
benim sorduğum bi satıcı bayanlarda 7-8 kullanılıyo çoğunlukla dediği için sordum da herneyse tekrar tekrar teşekkürler

Back