arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilen varsa lütfen cvq versin! ben burnumun sol tarafını deldirdim vede deldireli yaklaşık 5 ay oluyor.ama burnumda sürekli bi ağrı var küpeyi çıkartırken de sızlıyor burnum.deliği kapatmakta istemiyorum çünkü çok alıştım.acaba sinirlere felan mı geldi yani yanlış yerden mi delirdi bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirm...
çıkartınca delik kapanıyo belli bi süre sonra diye duymuştum ama emin diilim
evet iki tarafta ayni benim canim birde birsey sormak istiyorum ben burnumu deldireli 4hafta filan oldu hizmayi....hizmayi cok cikarip takmiyorum hala delinen hizmayla duruyo ama bi cikartsam hemen aciyor yara oluyor bu nezaman gecer acaba birde hizmayi burnuma sokarkende alt taraftan deligi bulmam biraz zor oluyo icinde biraz siskinlik var hala ondanmi bulamiyorum ustten sokuyorum ama icinden biraz bulmam zor(((bunlar gecermi sizdemi hizmayi cikartip taktinizdaa deligi tam bulamiyorsunuz (((uffff bazen hic deldirmesemiydim diye dusunuyorum cunki aklim hep burnumdaki delikte yanlislikla degicemde acicakmi diye........alsanaalsanasmile...esim hic istememisti ahini aldim sanirim:)))))))
ben burnuma düşünüyorum, peki ola ki bir delilik yaptım =) deldirmeden önce söylemem gereken bişi var mı şu tür hızma olsun böyle olsun falan diye, bi de şu uyuşturucu krem emla kullanılmaz mı ka acep yaa
yhaf hiç bişe olmuo hissetmion bile tabancayla deldirince ben 2 gün arayla 2 kez deldirdim hiç hissetmedim bile:86:
canım daha önce bir yerdede söyledim burnumu 3 kez deldirdim ama sorun çıktığından değil yerini beğenmedim sonradan...am bu 3'ü olanı 2 yılı aşkın zamandır kullanıyorum şükür çok rahatım...ilk deldirdiğimde sprey bile sıkmadı...hızmayı çok seviyorum şimdi o olmayınca bir eksik hissediyorum... :asigim:fikrini etkilemek istemem ama ben bir sorun yaşamadım etrafımdada hızmalı çok ve gayet iyiler...ama genede en doğru kararı sen verirsin...kaydirigubbakcemile5