Z
ztqst
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ztqst
ben burnuma düşünüyorum, peki ola ki bir delilik yaptım =) deldirmeden önce söylemem gereken bişi var mı şu tür hızma olsun böyle olsun falan diye, bi de şu uyuşturucu krem emla kullanılmaz mı ka acep yaa
canım daha önce bir yerdede söyledim burnumu 3 kez deldirdim ama sorun çıktığından değil yerini beğenmedim sonradan...am bu 3'ü olanı 2 yılı aşkın zamandır kullanıyorum şükür çok rahatım...ilk deldirdiğimde sprey bile sıkmadı...hızmayı çok seviyorum şimdi o olmayınca bir eksik hissediyorum... :asigim:fikrini etkilemek istemem ama ben bir sorun yaşamadım etrafımdada hızmalı çok ve gayet iyiler...ama genede en doğru kararı sen verirsin...kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar, burnunu deldirmiş olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
nereye deldiriyorsunuz? tabancalı iğneli yöntemler nasıl oluyor? uyuşturuluyor mu ve ne kadar acı hissediyorsunuz?
şimdiden teşekkürlerr kaydirigubbakcemile2
canım ben bişey oluyo anında kötüleşiyorsun demiyorum zaten kaydirigubbakcemile3
ama sinir uçlarını zedelersen yıllar sonra bile etkilerinden kurtulamayabilirsin umarım bi sorun çıkmaz benim tavsiyem bir hekime danışın ben kulağımdaki delikleri bile kapattım kıkırdak kısmındada sinir uçları var diye ... akupunktur yaparken incecik iğneyle sinirlerinize etki edip binbir şey yapıyolar biz ise (bende kulaklarımı cahillik edip 4-5 tane deldirdim) gidip koca tabancalarla küpe ,hızma taktırıyoruz gerisini varın siz düşünün hiçbirinizi tanımıyorum kötü bir niyetimde yok doğal olarak sadece ilerde bunun ceremesini çekmenizi istemiyorum yinede sizin bileceğiniz iş isteyen istediği yerini deldirsin :umursamaz:
ben burnuma düşünüyorum, peki ola ki bir delilik yaptım =) deldirmeden önce söylemem gereken bişi var mı şu tür hızma olsun böyle olsun falan diye, bi de şu uyuşturucu krem emla kullanılmaz mı ka acep yaa