Ne kadarda haklısın..........................
Ah bi uygulayabilsek Talin.Bizim ki bile bile lades demek gibi birşey.............sağol canım:1hug:madem bılıyoruz haklı olduğumuzu uygulayalım..ne dersinyerimseniben
sevgilera.s.
Ah bi uygulayabilsek Talin.Bizim ki bile bile lades demek gibi birşey.............
Benim kızımın çizimleri de çok iyidir ama yapamadığı şey için oturup ağlarDiğeri ise alternatif bulmuş ve mutlu. Ne güzel...
"Kızımı bu hale ben mi getirdim ?"diye düşünyorum. Çünkü her yaptığı şey için "çok güzel oldu, aferin" diyorum. Galiba benim eksilerimden biri de bu:) çocuk yetiştiremiyorum.
Talincim haklisin evet hersey bizim elimizde gercekten senin yazilarini ele aldigin konular cok hos hep dilime tercuman oldugunu dusunuyorum suan bende senin hissettiklerini hissede biliyorum ama ,,,K.i.B sevgiyle kal
çok Güzelbir Paylaşim Tşk. Büyüklerin Ders Almasi Gereken Bir Resim. Zeynep Büyünce çok Akilli çok Duyarli Bir Insan Olcak. Acaba Büyünce Kadilar Kulubüne üye Olunca Yaptiği Bu Resmi Afşiflerden Görünce Ne Yapcak. :)
İnan bana zararın neresinden dönsen kardır... Çocukken öyle çok övülürdü yaptığım herşey, güzelliğim, başarılarım... Hiç mi başarısız olmaz bir çocuk yahu... Onda da hep benim dışımda ve çok geçerli sebepler bulunur ve ben yine melek gibi gösterilirdim... Biraz büyüdüğünde arkasını kollayan ve kendini pohpohlayan o insanlar olmadan ayakta kalmak öyle zor geliyor ki... Birkaç sene bocaladım ve bunlar bir insanın en önemli yılları, yani ev dışındaki hayata ilk adım attığı zamanlar... Allah yüzümü kara çıkarmadı, kendime ve çevremdekilere kalıcı bir zarar vermedim ama kötüsü de olabilirdi.Benim kızımın çizimleri de çok iyidir ama yapamadığı şey için oturup ağlarDiğeri ise alternatif bulmuş ve mutlu. Ne güzel...
"Kızımı bu hale ben mi getirdim ?"diye düşünyorum. Çünkü her yaptığı şey için "çok güzel oldu, aferin" diyorum. Galiba benim eksilerimden biri de bu:) çocuk yetiştiremiyorum.
çok güzel yazmışsın be sosyetik...
biz de bu kadar rahat olabilsek... gerçi ben çocukken de pek rahat değildim
İnan bana zararın neresinden dönsen kardır... Çocukken öyle çok övülürdü yaptığım herşey, güzelliğim, başarılarım... Hiç mi başarısız olmaz bir çocuk yahu... Onda da hep benim dışımda ve çok geçerli sebepler bulunur ve ben yine melek gibi gösterilirdim... Biraz büyüdüğünde arkasını kollayan ve kendini pohpohlayan o insanlar olmadan ayakta kalmak öyle zor geliyor ki... Birkaç sene bocaladım ve bunlar bir insanın en önemli yılları, yani ev dışındaki hayata ilk adım attığı zamanlar... Allah yüzümü kara çıkarmadı, kendime ve çevremdekilere kalıcı bir zarar vermedim ama kötüsü de olabilirdi.
Çocuğa destek olmak aynı zamanda ayakları üzerinde durmayı da öğretmek öyle zor ki, öyle ince bir çizgi ki... Aman diyeyim dikkat et arkadaşım... Ben çocuk sahibi değilim ama dayanamadım yeri gelmişken söyledim...
Konuyu da çok saptırdım AF dilerim...
bencede anlamli bir cizim kücük cocuklarin hayal gücleri cok kuvvetlidir.ellerine saglik yavrunun,insallah bu özelligi degerlendirilir benim oglumda 8 yasinda ve 3yasindan beri resim yapiyor.araba cizmeyi cok seviyor ama eli cok yatkin insallah ilerde iyi bir ressam olur ben cok isterim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?