- 7 Ağustos 2008
- 3.117
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar burun çevresindeki gözenekleri yağlı olan tonikle silsen de çıkmayan ve temizlemek için benin gibi gözenekleri tek tek sıkan var mı? anca bu şekilde yağdan temzileniyor. burnum kıpkızmızı oluo. bunu başka bir çözümü var mı bilen?:uhm::uhm:
esperanza canım sakın sıkmaaaa kıpkırmızı kaldıkalrı gibii yaptığına yapıcağına pişman eden bi hale dönüyolarrrrr..bak sana bi tavsiye ben yaptım işe yaradı baya temizliorrr siyah noktaları..
yumurta akını 1-2 tatlı kaşığı şekerle çırppp iyice blenderla filen..sonra itemizlemek istediğin yere sürr şöle 15-20 dakk filan bekelt suratında.böle yapış yapış hafif ağdamsı gibi oluyoo.sonra streç folyoyle yüzünü kapla bi nevi ağda yapıomuşsun gibiyerimseniben
suratından çek folyoyüü..bütün siyah noktaları alıooo ..ben denedim daha geçen günn çok farkediyorr.:teytey::lepi:
her hafta düzenli maske yapıyorum artık baya bi farketti göznekler artık daha sıkı ve siyah noktalar da azalmaya başladı baya ..
süper fikir :)) hemen yapıcam, çok tesekkurlerr! a.s.
nasıl bi maske yapıyorsunuz acaba..??
Sütlü tonik ne kadar zaman dayanir ki, yani hemen bozulmazmi , süt varya???
esperanza canım sakın sıkmaaaa kıpkırmızı kaldıkalrı gibii yaptığına yapıcağına pişman eden bi hale dönüyolarrrrr..bak sana bi tavsiye ben yaptım işe yaradı baya temizliorrr siyah noktaları..
yumurta akını 1-2 tatlı kaşığı şekerle çırppp iyice blenderla filen..sonra itemizlemek istediğin yere sürr şöle 15-20 dakk filan bekelt suratında.böle yapış yapış hafif ağdamsı gibi oluyoo.sonra streç folyoyle yüzünü kapla bi nevi ağda yapıomuşsun gibiyerimseniben
suratından çek folyoyüü..bütün siyah noktaları alıooo ..ben denedim daha geçen günn çok farkediyorr
canım ben son 2 haftadır innova kil maskesi uyguluyorum yüzüme , tavsiye üzerine almıştım ama ben dediğim gibi baya faydasını görmeye başladım , e tabii hemen 1 kerede tamamen yok etmiyor zaten inanmıyorum bi kere yaptım siyah noktam kalmadı laflarına , şunu diyebilirimki 2 inci kullanıma göre sonuç çok çok iyi , ben gidişattan gayet memnunum ,
innova maskeyi kozmetikçen bir paket içinde aldım içinde 5 adet var, fiyatıda sanırım 28-29 ytl bişeydi biraz pahalı gelebilir ama etkili gerçekten ..:dance:
canım ben de içime oturduğu halde 31 ytlye aldım innovanın maskesini, siyah noktadan ziyade açık gözeneklerime iyi geldi. tabi düzenli kullanmak lazım, en azından tavsiye edebilirim.
burun kenarı kızarıklıkları için diyebilceğiniz bişi varmı peki?
canım burun kızarıklığı derken ne demek istedin ?
maskede siyah noktalara zamanla iyi geliyo gerçekten , birde peeling yapmak gerekli haftada bir , ikisi bir arada sonuç gayet başarılı oluyo , a.s