Sivilceli Ciltler Burun çevresindeki gözenekleri nasıl temizliyorsunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
kızlar burun çevresindeki gözenekleri yağlı olan tonikle silsen de çıkmayan ve temizlemek için benin gibi gözenekleri tek tek sıkan var mı? anca bu şekilde yağdan temzileniyor. burnum kıpkızmızı oluo. bunu başka bir çözümü var mı bilen?:uhm::uhm:

canım benimde cildim karma , yani T bölgem yağlı , burun çevresinde dediğin gibi gözenekler açık ve yağlı , ben sıkmıyorum canım çok acıyo öyle :KK43::KK43: her hafta düzenli maske yapıyorum artık baya bi farketti göznekler artık daha sıkı ve siyah noktalar da azalmaya başladı baya ..

meraba esperanza şeker ile yüzünü yumuşak hareketlerle ovarak yıkayabilirsin ardındanda sıkılaştırıcı tonik uygula sirkede sürebilirsin gece yatarken ben bazen öyle yapıyorum belki yanlıştır yaptığım ama söylemek istedim

teşekkürler kızlar :eek: öyle zorluk çekiyorum ki anlatamam her zaman yağ hep. yapıcam dediklerinizi inşallah işe yararkaydirigubbakcemile2

kabin bakımlarında estetisyenlerinde uyguladıgı bir yöntemdir sıkmak ama nasıl we ne şartlarda yapıldıgı mühimdir banyo cıkışı cilt çok iyi temizlendikten sonra nazikçe sıkmak komedon aleti haline getirilmiş bir aletle(tahta ince bir spatula aynı işi görür) sıtırmak gözenekleri temizler daha tekrar dolma süresini uzatır rastgele zamanda sıkılırsa gözenekler kızarır sonra sivilceye devamında siyah noktaya dönüşür

kızlar burun çevresindeki gözenekleri yağlı olan tonikle silsen de çıkmayan ve temizlemek için benin gibi gözenekleri tek tek sıkan var mı? anca bu şekilde yağdan temzileniyor. burnum kıpkızmızı oluo. bunu başka bir çözümü var mı bilen?:uhm::uhm:

esperanza canım sakın sıkmaaaa kıpkırmızı kaldıkalrı gibii yaptığına yapıcağına pişman eden bi hale dönüyolarrrrr..bak sana bi tavsiye ben yaptım işe yaradı baya temizliorrr siyah noktaları..
yumurta akını 1-2 tatlı kaşığı şekerle çırppp iyice blenderla filen..sonra itemizlemek istediğin yere sürr şöle 15-20 dakk filan bekelt suratında.böle yapış yapış hafif ağdamsı gibi oluyoo.sonra streç folyoyle yüzünü kapla bi nevi ağda yapıomuşsun gibiyerimseniben
suratından çek folyoyüü..bütün siyah noktaları alıooo ..ben denedim daha geçen günn çok farkediyorr.:teytey::lepi:

Son düzenleme:
esperanza canım sakın sıkmaaaa kıpkırmızı kaldıkalrı gibii yaptığına yapıcağına pişman eden bi hale dönüyolarrrrr..bak sana bi tavsiye ben yaptım işe yaradı baya temizliorrr siyah noktaları..
yumurta akını 1-2 tatlı kaşığı şekerle çırppp iyice blenderla filen..sonra itemizlemek istediğin yere sürr şöle 15-20 dakk filan bekelt suratında.böle yapış yapış hafif ağdamsı gibi oluyoo.sonra streç folyoyle yüzünü kapla bi nevi ağda yapıomuşsun gibiyerimseniben
suratından çek folyoyüü..bütün siyah noktaları alıooo ..ben denedim daha geçen günn çok farkediyorr.:teytey::lepi:

süper fikir :)) hemen yapıcam, çok tesekkurlerr! a.s.

süper fikir :)) hemen yapıcam, çok tesekkurlerr! a.s.

ayrıca bişey daha önereyimm sizee o da çok işe yarıyorr bu diceğimm temizleme toniğini de 3 gündür kullanıyorumm ve hem cildimdeki sivilceler körelmeye başladı hem de sanki cildimin rengi daha parlak olmaya başladıı...

Temizleme toniğimiz Çok basitt!! 1-1 ölçülerle ne kadar isterseniz o miktarda saf etil alkolle sütü karıştırıyoruzz hepsi buu...
eczanelerde var saf alkol gerçi ben 3 yere gittiim şansıma satılmıomuşş ya neyse elimdeki bitince medikalardan alırım artııkk. ya da bizim üniv labından alırımmm ;kimya okumanın avantajlarıı:jeyyar:

hadi bunu da deneyin bakalımmm...memnun kalırsınızz şahsen ben kendi adıma kullanıp denedikten sonra yazıyorum burada...test edildi onaylandı hesabııyerimseniben

nasıl bi maske yapıyorsunuz acaba..??

canım ben son 2 haftadır innova kil maskesi uyguluyorum yüzüme , tavsiye üzerine almıştım ama ben dediğim gibi baya faydasını görmeye başladım , e tabii hemen 1 kerede tamamen yok etmiyor zaten inanmıyorum bi kere yaptım siyah noktam kalmadı laflarına , şunu diyebilirimki 2 inci kullanıma göre sonuç çok çok iyi , ben gidişattan gayet memnunum ,

innova maskeyi kozmetikçen bir paket içinde aldım içinde 5 adet var, fiyatıda sanırım 28-29 ytl bişeydi biraz pahalı gelebilir ama etkili gerçekten ..:dance:

Sütlü tonik ne kadar zaman dayanir ki, yani hemen bozulmazmi , süt varya???

Ben azar azar hazırlıoyrum bir hafta geçmeyecek şekilde buzdolabında saklıyorumm.Ne kadar olsa evet süt var içinde..a.s

Yeni bişiler daha buldum :kahve:uygulamadım bunları ama ben yine de paylaşayımmm...

Elma Sirkeli Tonik
İki yemek kaşığı elma sirkesi ile iki yemek kaşığı suyu karıştırın. Pamuk yardımıyla cildinizi bu solüsyonla temizleyin. Göz çevrenize getirmemeye özen gösterin. Su ile durulayın.
Bu solüsyon, cildinizi kir ve yağdan arındırırken gözeneklerinizin açılmasını sağlar

Cilt Sıkılaştıran Tonik

Yarım fincan elma sirkesi
1 kahve fincanı soda
Yarım fincan gül suyu
1 çorba kaşığı alkol
2 çorba kaşığı gliserin

Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Spreyli şişelere koyun, cildinize püskürtün. Toniği buz dolabında 1 hafta saklayabilirsiniz. 1 hafta boyunca her gün cildinize uygulayın.

hihoyyyt
suratından çek folyoyüü..bütün siyah noktaları alıooo ..ben denedim daha geçen günn çok farkediyorr

hihoyyyt çook saol canm.yazdm tarifi hemencik.haftada bi uygularm.sonçları da yazarm......

canım ben son 2 haftadır innova kil maskesi uyguluyorum yüzüme , tavsiye üzerine almıştım ama ben dediğim gibi baya faydasını görmeye başladım , e tabii hemen 1 kerede tamamen yok etmiyor zaten inanmıyorum bi kere yaptım siyah noktam kalmadı laflarına , şunu diyebilirimki 2 inci kullanıma göre sonuç çok çok iyi , ben gidişattan gayet memnunum ,

innova maskeyi kozmetikçen bir paket içinde aldım içinde 5 adet var, fiyatıda sanırım 28-29 ytl bişeydi biraz pahalı gelebilir ama etkili gerçekten ..:dance:

canım ben de içime oturduğu halde 31 ytlye aldım innovanın maskesini, siyah noktadan ziyade açık gözeneklerime iyi geldi. tabi düzenli kullanmak lazım, en azından tavsiye edebilirim.

burun kenarı kızarıklıkları için diyebilceğiniz bişi varmı peki?

yahu ben dün daha maske yaptım, çok süperdi, tonik te uyguluyorum..bugun hemen geri doldu siyah noktalar...ağlicam ama...:a015:

canım ben de içime oturduğu halde 31 ytlye aldım innovanın maskesini, siyah noktadan ziyade açık gözeneklerime iyi geldi. tabi düzenli kullanmak lazım, en azından tavsiye edebilirim.

burun kenarı kızarıklıkları için diyebilceğiniz bişi varmı peki?

canım burun kızarıklığı derken ne demek istedin ?

maskede siyah noktalara zamanla iyi geliyo gerçekten , birde peeling yapmak gerekli haftada bir , ikisi bir arada sonuç gayet başarılı oluyo , a.s

kızlar aslında şöyle benim burun çevremdeki yağ sorunum:
burnumun üstündeki gözeneklerin içinde yağ birikio,sıkınca baya yağ çıkıo,temizlemekle olmuo yüzeysel kalıo içinde çünkü napcam bilmiom bunun bi çözümü yok mu
? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım burun kızarıklığı derken ne demek istedin ?

maskede siyah noktalara zamanla iyi geliyo gerçekten , birde peeling yapmak gerekli haftada bir , ikisi bir arada sonuç gayet başarılı oluyo , a.s

canım burnumun yan kenarları normal cildimin renginde değil, sanki kılcal damarlar çıkmış gibi kırmızı hep. hani üşürsün gibi. burnum normal ama o kenarlar acıyo da genelde pek dokunamam. bi ara su içiyodum bol bol işe yaradı sanmıştım ama yaramadı. aloe veralı jel kullanmamı tavsiye etmişti bayaa önce bi tanıdığımız, yeni buldum seba medin varmış öle bi nemlendiricisi. kullandım ama pek de bir fark yok, kozmetiğe harcadığım paraya da çok acıyorum valla. var mıdır benim gibi olan? bi çare:1no2:

X