Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
yangııın vaaar içimdee...
Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim cildimde pürüzler var bu çok canımı sıkıyor. özellikle burun bölgemde ve çevresinde ufak ufak noktalar var. bilirsiniz sıkınca beyaz bir şeyler çıkıyor. Göz altımda burun bölgeme doğru ufak ufak pütürler var. Tırnakla ezdiğimde oradan da çıkıyor beyaz yağlar. Bunu önleyecek formülünüz var mı? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Bazı kişilerin cildinde görüyorum. Böyle hafif kırmızılık oluyor. Bide pütürlük. Çok tuhaf geliyor onlar ne diye düşünüyordum.
Bence bir cildiyeye görünmelisin. Kremlerle giderilebilir belki.
Kayıtlı Üye
cildiyeye görünecem bi fırsatını bulsam.
bana yardımcı olacak başka arkadaş yok mu?:18::26:
aynı sorundan doktora gittiğimde bana efacclar yüz temizleme jelinı onerdı .Kullanıyorum alnımda kucuk kucuk sıvılcelenmeler vardı suan neredeyse yanagımla aynı kurulukta ve dumduz bunun harıcınde sıyah nokta belasından tabı kolay kolay kurtulamıyoruz ama ben bir şeyi çok sevdim ve az önce konu actım onermek ıcın. (pimex sir ) bezsiz olanından alıp erıtıp sıyah nokta olan yere ve pürüzlü yere sür kuruyunca yavasca cek.. sonuctan cok memnunum :) tamamen bıtmesede %85e yakın azalma yarattı ilk kullanımda kesınlıkle tavsıye ediyorum (deneme amaclı 2.5 lıraya kucuk tuplerde satılıyor memnun kalcagına emınım ama )
Kayıtlı Üye
ay canım benim gerçekten çok teşekkür ederim çok ihtiyacım var buna. Hemen denemem gerekiyor. Bugünden itibaren alıcam uygunmuş denemekte fayda var. Umarım faydasını görürüm.