• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatından sonra eğrilik ve yamukluklar normal mi ?

040419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
48
-39
3
Merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı 17 gün oldu.
İlk hafta burnundaki alçı yenilendiğin de burnumda bir sorun yoktu. Yandan gayet iyiydi fakat 5 gün sonra alçı tamamen çıkınca burnumda kemer gibi tümseklim var. Kemer için estetik oldum, şimdi bunu görünce moralim bozuldu ister istemez arkadaşlar. O kadar sıkıntı çektim Ameliyat sonrası, para ödedik bunun için miydi ? 2. Ameliyatı olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum, sadece çok üzgünüm..

Merhaba arkadaşlar, ameliyat olalı 17 gün oldu.
İlk hafta burnundaki alçı yenilendiğin de burnumda bir sorun yoktu. Yandan gayet iyiydi fakat 5 gün sonra alçı tamamen çıkınca burnumda kemer gibi tümseklim var. Kemer için estetik oldum, şimdi bunu görünce moralim bozuldu ister istemez arkadaşlar. O kadar sıkıntı çektim Ameliyat sonrası, para ödedik bunun için miydi ? 2. Ameliyatı olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum, sadece çok üzgünüm..
Canım çok mu belirgin bi tümsek resim varsa atabilir misin

İşte canım, :( CE3DA1C1-ECAE-41DA-A039-BD46CFBD3D2D.jpeg

Merhaba. Ameliyatın kapalı teknik ve törpüleme ile mi yapıldı? Eğer öyleyse o kısımla daha çok uğraştığı için orada daha fazla ödem olmuş olabilir. Umarım geçici bir ödemdir.
Benimde başıma geldi. Benimki maalesef ödem değildi revizyon olmak zorunda kaldım.

Merhaba. Ameliyatın kapalı teknik ve törpüleme ile mi yapıldı? Eğer öyleyse o kısımla daha çok uğraştığı için orada daha fazla ödem olmuş olabilir. Umarım geçici bir ödemdir.
Benimde başıma geldi. Benimki maalesef ödem değildi revizyon olmak zorunda kaldım.
Merhaba, açık teknik ile oldum. Doktorumun dediğine göre kemikleri kırarak gerçekleştirilmiş. Umarım o kadar zahmet, emek boşa gitmez. Birdaha aynı süreci yaşamak istemiyorum inanın.

Merhaba, açık teknik ile oldum. Doktorumun dediğine göre kemikleri kırarak gerçekleştirilmiş. Umarım o kadar zahmet, emek boşa gitmez. Birdaha aynı süreci yaşamak istemiyorum inanın.
Muhtemelen ödemdir. Burnunuz bu haliyle bile çok hoş. O kısım inince harika olacaktır. Evet tekrara dönünce kolay olmayan psikolojik bir süreç ortaya çıkıyor. İnş yaşamazsınız.

Muhtemelen ödemdir. Burnunuz bu haliyle bile çok hoş. O kısım inince harika olacaktır. Evet tekrara dönünce kolay olmayan psikolojik bir süreç ortaya çıkıyor. İnş yaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Umarım ödemdir, inşallah 😊

Bana pek odem gibi gelmedi ama insallah odemdir. Oyle olmasini istemekden baska care yok
Daha onceki burnunda kemer ayni yerdemiydi

Kalacaksa da bu şekilde kalır inşallah ya 😞
Önceki burnum Eki Görüntüle 2276499
Benim burnumun eski haliyle ayni nerdeyse bi an kendi burnum sandim
Bence suanki hafif kemerli gbi gorunen burnunda cok guzel dogal ama o ameliyat masasina yatmisken nasil boyle hatalar yaparlar anlamiyorum
O kadar cekiyoruz bari sonucu istedigimiz gbi olsun
Daha cok erken bikac ay bekle odem degilse sonra cok rahatsiz olursan revizyon olabilirsin
Ama ben boylede cok begendim

Benim burnumun eski haliyle ayni nerdeyse bi an kendi burnum sandim
Bence suanki hafif kemerli gbi gorunen burnunda cok guzel dogal ama o ameliyat masasina yatmisken nasil boyle hatalar yaparlar anlamiyorum
O kadar cekiyoruz bari sonucu istedigimiz gbi olsun
Daha cok erken bikac ay bekle odem degilse sonra cok rahatsiz olursan revizyon olabilirsin
Ama ben boylede cok begendim
Sizde mi burun ameliyatı oldunuz ? Teşekkür ederim . Umarım ödemdir . 🙏🏻

Bana ödem gibi gelmedi ya .ama inşallah ödemdir . Tekrar o sıkıntıyı çekmek zorunda kalmazsın .

ben de çok begendim evet bir tümsek var ama doğallık katmış,
eski halini bilmiyorum ama çok bir fark yoksa tabi boşuna mı çektim acıyı ve boşuna mı para verdim der insan

bu arada dudaklarınız doğal mı?
ben onlara daha çok dikkat ettim maşallah çok güzel ve şekilli

ben de çok begendim evet bir tümsek var ama doğallık katmış,
eski halini bilmiyorum ama çok bir fark yoksa tabi boşuna mı çektim acıyı ve boşuna mı para verdim der insan

bu arada dudaklarınız doğal mı?
ben onlara daha çok dikkat ettim maşallah çok güzel ve şekilli
Çok teşekkür ederim , 1. Sayfada eski halide var. Evet, kesinlikle insan öyle düşünüyor ama ilk halinden bin kat iyi olduğu için fazla takmıyorum artık. Kalacaksa da böyle kalsın diyorum 🙈😇
Evet, doğal. Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back