Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatından 3 hafta sonra göz altı morlukları
Benim burun ameliyatından sonra gözüm morarmamıştı bile, şişlikleri vardı sadece 1 haftada gözümdeki şişlikler geçti ancak son 1 haftadır göz altım çökmüş, çukurlanmış ve anemim varmış gibi morlaşmış durumda. Bu sizde de olmuş muydu, ne kadar sürede geçti, hep böyle mi kaldı?
asıl morluklar ve belirgin şişlikler ilk bir hafta içinde geçiyor ama benim yüzüm çöktü nedense şişlikler indikten sonra, yani ameliyattan önceki yüzümden daha çökük, uykumu alıyorum, iyi besleniyorum hatta kemik sulu yemekler falan yiyorum ama neden böyle çöktüm anlamadım, umarım geçicidir
asıl morluklar ve belirgin şişlikler ilk bir hafta içinde geçiyor ama benim yüzüm çöktü nedense şişlikler indikten sonra, yani ameliyattan önceki yüzümden daha çökük, uykumu alıyorum, iyi besleniyorum hatta kemik sulu yemekler falan yiyorum ama neden böyle çöktüm anlamadım, umarım geçicidir