Burun ameliyatima 4 gün kaldi

Tampon 6.gun alindi sonrada 10.gun alci alindi atel veya bant yapistirmadi bizim doktor basta cok kalkikti endiseliydim suan hic kalkik degil zamanla duzeldi hafif bi kavis kaldi burun delikleri olsun ucunun top gibi olmasi olsun kemerimsi goruntu olsun hepsi geciyor ama insan bos endiselerle cok yipratiyor kendini suan benim hersey yolunda icinizi rahatlatmak maksatli yazdim buda suanki halim

Eklentiler

• 20170129_123708.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 88
kızlar öncelikle geçmiş olsun.bende pazartesi olucam inşallah ameliyatı.bir yerde okumuştum burunla dudak arasındaki mesafe 2 parmak kalınlığında olursa estetik görünüm elde ediliyormuş.sizinki daha mı fazla

ayyy bende çarşamba günü olacağım. korku ve heyecan hepsi bir arada. Ameliyat sonrası ağrı çekmekten ve nefes alamamaktan acayip korkuyorum

Teşekkürler kizlar, benim bugün dudak kismimdaki sisim indi biraz baktim bir parmak hala dudak ustum uyuşuk şişlikler benim çene yanlarimda oldu yanaklarim sarkti ve gidim cikti çok enteresan ben kendimi bu surece hic hazirlamamistim ve acikcasi görüntüsü yamuk ve sorunlu olsa da çok rahatsiz değildim o yüzden bu sureci zor geciriyorum ama kendinizi hazirlayip gerçekten isterseniz daha rahat atlatacaksiniz eminim. Ben ameliyattan önce olan arkadaslarim çok rahat geçtiğini hic sorun yasamadigini ne agri ne sizi olduğunu söylediler tabi ben boyle olacak sandim değil ama bir haftacik bir süreç sonraki çok çok kolay oluyor alci ve tampon cikti mi tamamdir artik geriye korumak kaliyor.

çok ağrın oldu mu canım? çok korkuyorum nasıl oldu ameliyat sonrası anlatır mısın biraz?

Ben nefes alabiliyorum şükür ki tamponlar engel olmadı ama derim kalın olduğu için mi bilmiyorum çok şişme morarma oldu şuan şişlik yanaklarıma indi..Ağrı çok çok fazla değil minoset verdi bana..ay bi de 18 aylık bi kızım var emen ve hareketli düşünün halimi

anesteziden uyanma kısmını anlatır mısınız? bazıları kötü senaryolar anlatıyor korkuyorum..
Çok sıkıntı olmadı Tuğçe diye bi ses geldi uzaktan gittikçe yaklaştı üşüyorsun ilk önce sonra sıcak hava üfleyen bi boru koydular ayak ucuma .. anestezi doktorunun uzmanlığına ve bünyene bağlı olabilir canım ki ben çok hassasım normalde

benim de adım tuğçe heheheheh umarım benimki de kolay olur, ben kendi kendimi çok korkuttum ya kimisi diyor kusarak uyandım kimisi kan kustum diyor offff

benim de adım tuğçe heheheheh umarım benimki de kolay olur, ben kendi kendimi çok korkuttum ya kimisi diyor kusarak uyandım kimisi kan kustum diyor offff
Yok canım hiç kötü düşünme verilen süreden sonra yemeyi içmeyi kes ve çıktıktan sonra kahve iç iyi geliyor ve sen de tuğçeee diye bi ses duyacaksın işin komiği o gün o doktora 3 kişi ameliyat olduk üçümüzde Tuğçe'ydi Hatta hemşire geldi o da Tuğçeydi

heheheheh çok enteresan olmuş valla :) inşallah inşallahhh seninki gibi kolay olur. bütün korkularım yersiz olur. Teşekkür ederim rahatlattın biraz :)

heheheheh çok enteresan olmuş valla :) inşallah inşallahhh seninki gibi kolay olur. bütün korkularım yersiz olur. Teşekkür ederim rahatlattın biraz :)
İnşallah canım. Doktorla herşeyi detaylı konuş şeklini sonrasını vs. Bnmki biraz aceleye geldi umarım sonuç güzel olur

Merhaba kizlar bildirim gelmemiş öylesine girince gördüm, nasil geçti ameliyatiniz? Benim midem çok hassas kusucagimi biliyordum ama ameliyatin bitmesini bekleyememisim ameliyatta kan kusmusum uyanirkende doktorum çikan kemik ve etleri bir kabin içinde eğilmiş salliyordu bak cikanlara diye öyle uyandim, hatirlamiyorum ama videom var ameliyathaneden cikinca annemlere ilk sözüm napiyonuz olmus ilk 2 gün zaten uyukladim. Agri değilde sızlamam çok oldu benim ameliyatim çok agirdi ama zor olduğunu söylemişti doktor disindan ziyade icinde çok sorun vardi. Su an 13. Gunum yarin bantlarim cikicak ve bomba gibiyim. Bu arada atel cikarken acidi ama tamponu hissetmedim bile.

Kemiginde ara ara agrin oluyor mu ?

İlk hafta oldu, su an hic agrim sizim yok. Burun kenarlarim çok sis olduğu için doktorum masaj önerdi yaymak için yaparken kemiğim aciyor çok az. Dikislerim geriliyor o yüzden sık sık terramycin göz merhemi suruyorum dikislerime. İlk hafta antibiyotik ve arveles kullandim. Burun damlasi olarak deniz suyu kullanıyorum, rinopanteina diye yagli bir damla sıkiyorum 3 kez içeriyi nemlendiriyor beni çok rahatlatiyor. Ben bir de rahatlamak için passiflora içtim bitkisel olduğu icin rahatlikla kullanabilirsiniz.

Sormadim ama galiba doktorum alicak çünkü bir ip görüyorum sarkiyor delikte :) sanirim artik kendi atiyor, şimdiye erimeye baslamasi gerekirdi eriyor olsaydi. Ama tampon hareket etmemesi için Buruna dikiliyor ufak bir dikişle, o dikiş cikarken sinek isirigi gibi bir aci oldu. Umarim yarinda öyle olur.

Ben dun alciyi ve dikisleri aldirdim. Aynen korkacak birsey yok maksimum iki dakika suruyor

Kizlar bantlarim cikti. Çok enteresanki tamponlar cikarken daha az acimisti dikislerim eriyen dikismis zaten bir kismi erimiş görünüyor kalan kismida 10 gune erir dedi doktorum. Su an Burnum baya sis. Sabah gayet düzgündü çok begendim simdi sanki kemeri varmis gibi oldu biraz sanirim bi sure boyle şişip inecek yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…