- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi meselenedir
-
çok ağrın oldu mu canım? çok korkuyorum nasıl oldu ameliyat sonrası anlatır mısın biraz?Teşekkürler kizlar, benim bugün dudak kismimdaki sisim indi biraz baktim bir parmak hala dudak ustum uyuşuk şişlikler benim çene yanlarimda oldu yanaklarim sarkti ve gidim cikti çok enteresanben kendimi bu surece hic hazirlamamistim ve acikcasi görüntüsü yamuk ve sorunlu olsa da çok rahatsiz değildim o yüzden bu sureci zor geciriyorum ama kendinizi hazirlayip gerçekten isterseniz daha rahat atlatacaksiniz eminim. Ben ameliyattan önce olan arkadaslarim çok rahat geçtiğini hic sorun yasamadigini ne agri ne sizi olduğunu söylediler tabi ben boyle olacak sandim değil ama bir haftacik bir süreç sonraki çok çok kolay oluyor alci ve tampon cikti mi tamamdir artik geriye korumak kaliyor.
Çok sıkıntı olmadı Tuğçe diye bi ses geldi uzaktan gittikçe yaklaştı üşüyorsun ilk önce sonra sıcak hava üfleyen bi boru koydular ayak ucuma .. anestezi doktorunun uzmanlığına ve bünyene bağlı olabilir canım ki ben çok hassasım normaldeanesteziden uyanma kısmını anlatır mısınız? bazıları kötü senaryolar anlatıyor korkuyorum..
benim de adım tuğçe heheheheh umarım benimki de kolay olur, ben kendi kendimi çok korkuttum yaÇok sıkıntı olmadı Tuğçe diye bi ses geldi uzaktan gittikçe yaklaştı üşüyorsun ilk önce sonra sıcak hava üfleyen bi boru koydular ayak ucuma .. anestezi doktorunun uzmanlığına ve bünyene bağlı olabilir canım ki ben çok hassasım normalde
Yok canım hiç kötü düşünme verilen süreden sonra yemeyi içmeyi kes ve çıktıktan sonra kahve iç iyi geliyorbenim de adım tuğçe heheheheh umarım benimki de kolay olur, ben kendi kendimi çok korkuttum yakimisi diyor kusarak uyandım kimisi kan kustum diyor offff
heheheheh çok enteresan olmuş valla :) inşallah inşallahhh seninki gibi kolay olur. bütün korkularım yersiz olur. Teşekkür ederim rahatlattın biraz :)Yok canım hiç kötü düşünme verilen süreden sonra yemeyi içmeyi kes ve çıktıktan sonra kahve iç iyi geliyorve sen de tuğçeee diye bi ses duyacaksın işin komiği o gün o doktora 3 kişi ameliyat olduk üçümüzde Tuğçe'ydi Hatta hemşire geldi o da Tuğçeydi
İnşallah canım.heheheheh çok enteresan olmuş valla :) inşallah inşallahhh seninki gibi kolay olur. bütün korkularım yersiz olur. Teşekkür ederim rahatlattın biraz :)
Kemiginde ara ara agrin oluyor mu ?Merhaba kizlar bildirim gelmemiş öylesine girince gördüm, nasil geçti ameliyatiniz? Benim midem çok hassas kusucagimi biliyordum ama ameliyatin bitmesini bekleyememisim ameliyatta kan kusmusumuyanirkende doktorum çikan kemik ve etleri bir kabin içinde eğilmiş salliyordu bak cikanlara diye öyle uyandim, hatirlamiyorum ama videom var ameliyathaneden cikinca annemlere ilk sözüm napiyonuz olmus ilk 2 gün zaten uyukladim. Agri değilde sızlamam çok oldu benim ameliyatim çok agirdi ama zor olduğunu söylemişti doktor disindan ziyade icinde çok sorun vardi. Su an 13. Gunum yarin bantlarim cikicak ve bomba gibiyim. Bu arada atel cikarken acidi ama tamponu hissetmedim bile.
Ben dun alciyi ve dikisleri aldirdim. Aynen korkacak birsey yok maksimum iki dakika suruyorSormadim ama galiba doktorum alicak çünkü bir ip görüyorum sarkiyor delikte :) sanirim artik kendi atiyor, şimdiye erimeye baslamasi gerekirdi eriyor olsaydi. Ama tampon hareket etmemesi için Buruna dikiliyor ufak bir dikişle, o dikiş cikarken sinek isirigi gibi bir aci oldu. Umarim yarinda öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?