- 27 Ağustos 2016
- 19
- 0
- 36
- 33
- Konu Sahibi meselenedir
-
Once aenin sagligin sonra guzelligin dimi ama..Selam arkadaşlar, ben ameliyat olamadim moralim çok bozuldu. Astimim var anestezi muayenesi uygun olmadigimi söyledi gogsumu dinledi bu şekilde girersen kendi nefesine geçiş yaparken koma gecirebilirsin dedi. Benim sucum skendini
ullaniyordum bi de.Bir haftalik yoğun bir tedavi hazirlandi duruma bakilcak uygun olursa 27 sinde yapilacak. Nefesim için nefesimden dolayı ameliyat olamiyorumHevesim kacti moralim bozuldu, bilmiyorum ne olucak.
Merhaba, çok çok gecmis olsun canim, simdi nasilsin? Ben cuma günü ameliyat oluyorum bu sefer insallah. Biraz arastirdim nefesim aslinda ameliyat için sorun teşkil etmiyor hatta gayet iyi sayilir çünkü daha önce ameliyat olan annem ve akrabalarimin çok daha kotuyken çok rahat ameliyat olmuşlardı, doktorumda ayni dusuncede. Özel hastanelerin para politikası sağolsun hic hasta psikolojisi düşünmüyorlar . Ben simdi çok daha gergin bir ameliyat sureci geçireceğim ne yazikki.Merhaba kizlar anca girebildim ameliyatin uzun surdu ama sadece bir gun morluk oldu hemen gecti doktorun buz bile koymama gerek olmadiginu soyledi bende hic koymadim tamponlar persembe gunu alincak suan sadece deli gibi kasinio ici kullanmam icinde teramisin ve bitane yag verdi deniz suyu bile vermedi ne olursa olsunn cok sabir isteyen bi ameliyat kolay degil ins sonu guzel olur foto atamadm yoksa gondercektm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?