• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatima 4 gün kaldi

Kizlar bantlarim cikti. Çok enteresanki tamponlar cikarken daha az acimisti :KK48: dikislerim eriyen dikismis zaten bir kismi erimiş görünüyor kalan kismida 10 gune erir dedi doktorum. Su an Burnum baya sis. Sabah gayet düzgündü çok begendim simdi sanki kemeri varmis gibi oldu biraz sanirim bi sure boyle şişip inecek yani inşallah :KK64:
Bantları atelle mi çıkardı cnm doktorun bnmki 3 gün daha kalsın bantlar dedi ilk açtığında ben de beğendim ama çok şişti umarım güzel bi sonuç çıkar

Atelim 8. Gün cikti canim, bant takildi hemen bantlarda 14.günümde alindi. Ufak bir şey takalim mi dedim ben çünkü yolda otobüste falan anlasilsin istedim ama doktorum yeterli dedi artik iyileşme sürecine geçsin hava alsin, bol bol krem sur dikislerine dedi. Ama su an sanki benim değil odun gibi dokununca hissediyorum ama sanki agirlik varmis gibi bir haftaya geçer dedi. Acaba burna su cekebiliyormuyuz abdest almak amaçli falan :KK64:

Atelim 8. Gün cikti canim, bant takildi hemen bantlarda 14.günümde alindi. Ufak bir şey takalim mi dedim ben çünkü yolda otobüste falan anlasilsin istedim ama doktorum yeterli dedi artik iyileşme sürecine geçsin hava alsin, bol bol krem sur dikislerine dedi. Ama su an sanki benim değil odun gibi dokununca hissediyorum ama sanki agirlik varmis gibi bir haftaya geçer dedi. Acaba burna su cekebiliyormuyuz abdest almak amaçli falan :KK64:
Valla bnm de atel 8. Günde alındı 3 gün daha bant tak dedi dr sonrada güneş koruyucu sür ve Çeşme suyu çek bol bol temizle dedi acaba bantı bi süre daha mı taksam zaten çok şiş ve kalkık ne bileyim tuhaf duruyor bide şu üst dudak mesafesine taktım iyice Yrn dolgu yaptırcam galiba

Bana da doktorum 3 gün kalsa olur ama bi hafta kalsa daha iyi olur demişti bende rahatsız etmediği için biraz daha tuttum istersen birkaç gün daha kalsin. Dudak mesafesi milim milim azaliyor gün gectikce dudak ustundeki ödem iniyor sanki biraz daha rahat gülüp cigneyebiliyorum, onun içinde bir ayi alir geçmesi normal dedi doktor.

Merhaba kizlar, bugün 18. Gunum. Her gecen gün sisliklerim biraz daha iniyor. Ama şimdide cildim berbat durumda. Burnumun üzeri alnimin ortasi yani ve burnumun yanlari ufak ufak kabarciklarla doldu deli gibi kasiniyor ve deri dökuyorum. Acikcasi kozmetik kullanmak istemiyorum öyle biraktim kendi haline, sizde de oluyor mu?

Merhaba kizlar, bugün 18. Gunum. Her gecen gün sisliklerim biraz daha iniyor. Ama şimdide cildim berbat durumda. Burnumun üzeri alnimin ortasi yani ve burnumun yanlari ufak ufak kabarciklarla doldu deli gibi kasiniyor ve deri dökuyorum. Acikcasi kozmetik kullanmak istemiyorum öyle biraktim kendi haline, sizde de oluyor mu?
Can'ım banttan ve havasız kalmaktan tahriş olmuştur Benim de küçük sivilceler soyulmalar oldu 50 faktör güneş kremi yağsız kullan mustela mesela bi de bebek şampuanıyla yıkayabilirsin burun üstünü dr tavsiyesi ☺️

Back