Burun ameliyatım resimli

Merhaba merak ettim lokal ile düzeldi mi .? Sız lokal için tekrar ücret ödediniz mı
Aynı doktora yaptirdim para almadı lokal yapmadı bu arada genel oldum anestezi yapacak kız dayanamazsın strese girme lokal olupta dedi ama alçı tampon filan takmadı aynı gün çıktım. Değişiklik oldu ama adam bildiğini yaptı yine benim istediğimi yapmadı. hata mi yaptim bilmiyorum ayni doktora gitmekle bilmiyorum. Kemerde minik bir çıkıntı vardı ilk ameliyattan sonra olan. Onu torpilledi. Ucu inmişti onu kaldırdı ama ben çok kalkık istiyordum eskisine yakın yaptı

Peki aynı ilk amelıyat gıbı şişme morarma ağrı oluyor mu.

burnunuz gayet iyi görünüyor. sorun bizde bence. bende burnumu yaptırdım gören herkes çok güzel duruyor Dio. ama ben tamamen beğendim bayılıyorum diyemem. kendinin çok incelerseniz illa gözünüze batar. bence canınızı sıkmanıza gerek yok gayet güzel.:))

Çok tesekkur ederım. Eminim sizinki de güzeldir. sanırım çok farklı bir sey hayal ediyoruz olmayınca hayal kırıklığına ugruyorz bende bır gun begenıyorum bır gun begenmıyorum

burnunuz doğal olmus ama şuan tam oturmuş degil ucu birazdaha iner şekli 6.aydan snr daha net oluyor.yakismis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…