Burun ameliyatım resimli

Anladım Ben zaten amelıyat olankısılerın yorumlarını merak diyordum o yuzden çok tesekkur ederim size de:)

Kusura bakmayin insanlarin yardimlarini ve ovgulerini almissiniz fakat,hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz diye art arda gelen sorulara bir cevap vermemizsiniz. Yardimlari alip kendniz etmemeniz, oldukca cirkin.

Kusura bakmayin insanlarin yardimlarini ve ovgulerini almissiniz fakat,hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz diye art arda gelen sorulara bir cevap vermemizsiniz. Yardimlari alip kendniz etmemeniz, oldukca cirkin.
Ben hepsıne özelden yazdım hıc birini cevapsız, bırakmadım

Ben her sorana özelden yazmıştım kimseyi cevapsız bırakmadım. Yanlıs dusunmussunuz. Burdan yazayım o halde yanlıs anlamaya sebep olmak istemem. Mesut kaya ya amelıyat oldum 6 bıne

Kusura bakmayin dusunemedim.. forumda yeniyim,, aklima gelmedi,, bir de kendine saklayan cok var artik. Mazur gorun yeniden

Aynı beni
m hinş

Merhaba merak ettim lokal ile düzeldi mi .? Sız lokal için tekrar ücret ödediniz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…