Çok tesekkur ederim. Ön profilden nasıl düşük mü sizce ve orantısızlık belli oluyor muÇok güzel ve doğal olmuş inşallah benimki de böyle olur
Tesekkur ederim. Pekı aynı doktora mı revizyon oluyorsunuz sımdıOkurken kendim yazdım sandım aynı benim yaşadıklarım. Düşük hafif kemerliydi burnum. Kalkık kibar bir burun olsun dedim düz bir burun yaptı kemeri de cok düzgün yapmamış. eski halinden iyi ama istediğimle alakası yok. 2 hafta sonra revizyona giriyorum lokal anesteziye düzeltecek bakalım inşallah pişman olmam ama senin burnun benimkinden güzel duruyor için rahat olsun daha sekle girer benim 10 ay oldu çok rahatsız olursan ilerde yaptırırsın
Çok tesekkur ederim :)Güzel görünüyor , yüzünüze çok yakışmış . Herhangi bir orantisizlik vb göremedim
tTesekkur ederim. Pekı aynı doktora mı revizyon oluyorsunuz sımdı
Evet baskasına gitmeye cesaret edemedim doktorum iyi biri aslinda bende ki sanssızlıkTesekkur ederim. Pekı aynı doktora mı revizyon oluyorsunuz sımdı
Peki ucret ödediniz mit
Evet baskasına gitmeye cesaret edemedim doktorum iyi biri aslinda bende ki sanssızlık
Çok tesekkur ederim yorumunuz için :)Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Ben cok hos ve dogal buldum bence hic gerek yok . bir ameliyata :)
Maalesef evetPeki ucret ödediniz mi
İnşallah öyle olur çok tesekkur ederim :)Bence gayet hoş duruyo 6.ayı geçirin bi bekleyin yinede şişlikler biraz daha iner ve kibarlaşır burnunuz
Tam anlayamadım ama doğal durmuyor mu demek istediniz yoksa ameliyat olmus gıbı degil mı demek ıstedınızAçıkçası moralinizi bozmak istemem ama ben burun ameliyatı olmuş herkesi anlıyorum. Normalde kimsenin burnuna bakmam ama ameliyat olanlarınki kendini belli ediyor. İçimden bu kesin ameliyat olmuş diyorum , sormuyorum. Ama başka zamanlarda kendileri söylüyor, içimden anlamıştım zaten diyorum... Hani ameliyat olanlarda doğal burunlardan ayrı bir farklılık var, size has değil olan bir çok kişide var bu ve fark ediliyor. Ama sizinki de her ameliyat olanınki gibi olmuş fark yok.
Tüm ameliyat olanlarinki birbirine benziyor onu demek istedim, sizinki de öyle yani farklı bir şey yok , kötü bir şey demedim:) Guzel olmuş ama her ameliyat olanınki böyle duruyor genel olarak. İkinci bir şeye gerek yok yani. Pek anlatamadim sanırım ama özetle güzel olmus, dokundurmayin baska.Tam anlayamadım ama doğal durmuyor mu demek istediniz yoksa ameliyat olmus gıbı degil mı demek ıstedınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?