Geçmişolsun . Nasıl durumunuz ?Merhaba ben Tanımıyorum ama burun ameliyatı olalı 5 gün oldu fotoğraf isteyen olursa gün gün atarım öncesini de tabiki
Benim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorumGeçmişolsun . Nasıl durumunuz ?
İnşallah çok iyi geçerBenim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorum
Şu an çok daha iyiyim 20 temmuz perşembe ameliyat oldum Emre ilhan yarın tamponlar çıkacak bende inşallah nefes alıcamGeçmişolsun . Nasıl durumunuz ?
Bana bi hafta kaldiii, insallah hersey güzel gecerBenim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorum
İnsallahh hepimiz rahatca gecirirz. Ben bide sigarayi birakamadim onun stresi var uzerimdeBana bi hafta kaldiii, insallah hersey güzel gecer
Avatar resmindeki burun mu ?Merhaba
Bugün 6. Gün tamponlarım alındı. Alınırken acayip çok acıdı ağladım. Burun spreyini burnunuza bolll bol sıkın kafanızı geriye atarak genzinize gelene kadar. Tampon çıkınca acayıp rahatladım baş Ağrı'm akşam azaldı
Ben ameliyat olacağım gün hastaneye gidene kadar içtim. Stresten tabiki ama geceden yeme içmeyi bıraktımİnsallahh hepimiz rahatca gecirirz. Ben bide sigarayi birakamadim onun stresi var uzerimde
Ayılırken bayılırken problem olmadi dimiBen ameliyat olacağım gün hastaneye gidene kadar içtim. Stresten tabiki ama geceden yeme içmeyi bıraktım
Sigara içmeyin azaltın demelerinin asıl sebebi ameliyatta aldığımız anestezi ile doğrudan ilgili.Ayılırken bayılırken problem olmadi dimi
Ayrıca canım Hertürlü ayılıyorsun ayılıyorsun da sadece ameliyat dolayısıyla uyuyorsun unutmadan dik oturur vaziyette uyu başını aşşağı indirme çok Ağrı'm olurAyılırken bayılırken problem olmadi dimi
1 hafta kaldi hayirlisiyla bi girseydim. Lanet olasi sigarayi birakamadim stresten tesekkur ederim canim tecrubelerini paylastigin icinAyrıca canım Hertürlü ayılıyorsun ayılıyorsun da sadece ameliyat dolayısıyla uyuyorsun unutmadan dik oturur vaziyette uyu başını aşşağı indirme çok Ağrı'm olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?