• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı

Bende maalesef çok sigara icenlerdenim. Ayılırken hiç sorun yaşamadım. Kendini bu kadar korkutma. En fazla boğazında balgam birikip gıcık olur hafif oksurup yutarsin. Gerçekten korkma. Bu ameliyatın tek kötü yanı sonrası. 1000 lerce foto çekip şöyle olsa daha iyiydi böyle olsa daha güzel olurdu dönemi. Eski kemikli uzun düşük burunlarimizi çabuk unutuyoruz. Keşke keşke deyip duruyoruz. Ben bunları yasadim.
Icimi rahatlattin canim benim cok tesekkur ederim insallah bende bi problem yasamadan atlatirim

Canım korkma streste yapma. Zaten ameliyat olduğunu anlamıyorsun. Odanda giydirip yatağımla ameliyathaneye iniyorsun 3 dk sonra film kopuyor

Ve bittti...
asıl önemli olan ne istediğini doktora net anlattın mı. Ameliyat sonrası burun spreyini içççç o kadar bol sık tampon içerde kurumasın. Tampon çıkmadan 2 gün önce yüzüm şişecek. Tampon çıkınca olay bitiyo. Alışverişe git gez abartmadan o kadar. Unutmadan yastık yukarda seyehat yasatoğı al boynuna tak tam otursun ve dik yat baş ağrın olmasın.

İnşalah herşey çok güzel olucak

Canım korkma streste yapma. Zaten ameliyat olduğunu anlamıyorsun. Odanda giydirip yatağımla ameliyathaneye iniyorsun 3 dk sonra film kopuyor

Ve bittti...
asıl önemli olan ne istediğini doktora net anlattın mı. Ameliyat sonrası burun spreyini içççç o kadar bol sık tampon içerde kurumasın. Tampon çıkmadan 2 gün önce yüzüm şişecek. Tampon çıkınca olay bitiyo. Alışverişe git gez abartmadan o kadar. Unutmadan yastık yukarda seyehat yasatoğı al boynuna tak tam otursun ve dik yat baş ağrın olmasın.

İnşalah herşey çok güzel olucak
Canimmm benim cook tesekkur ederim ya ne guzel konusuyosun valla ya icim cok rahatliyo

Ve kızlar son halim bugün bandajlar sökülüyor

Teşekkürler Emre İlhan

Ay unutmadan dün saçlarımı boyattım kaşlarımı aldırdım

Eklentiler

• IMG_9301.JPG
    IMG_9301.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_9302.JPG
    IMG_9302.JPG
    30,8 KB · Görüntüleme: 99
Bide unutmadan sorayım sigara kullaniyomuydun kullaniyosan ne kadar ve biraktinmi ameliyattan once. Bide eski halini cok merak ettim kiyaslamak adina gormek isterim. Ama ne guzel atlattin darisi bana insallahh

Back