BURUN AMELİYATI SÜRECİM

kesinlikle çok doğru bir yorum. Bizler bu ameliyata başvuruyoruz bizim fikirlerimizi alıp yönlendirmeleri gerekir.

Maalesef çok acımasız hekimler de var yaptıkları işin arkasında durmayan hekimler onları buradan esefle kınıyorum.

evet bu tarz durum yaşayan çok arkadaşım oldu

Merhaba kıkırdak alındı mı kaburgadan neyle dolduruldu boşluklar

Peki erime oldu mu
Sol tarafımda minimal bir çökük vardı.Oraya doğranmış kıkırdak konmuş.O kısım çıkıntı yaptı.Aylarca aklıma her geldiğinde bastırdım hala hafifçe çıkıntı var.
Asıl problemli olan sağ tarafta hiç işe yaramadı.Eskiye göre daha geniş bir alan bozuk duruyor.Bir kısmını da burun ucumun sağ kısmına koymuş.Onlar asla erimiyor.İçeri hava yoluna doğru bombe yaptı.Revizyon yaptırdığımda mutlaka çıkartılmalarını isteyeceğim.
Birde revizyonlar ilk ameliyat gibi olmuyor.Aşırı ödem yapıyor.Kendinizi buna hazırlayın. Benim psikolojimi çok etkilemişti.Yeni burnum öyle oldu ve o şekilde kalacak sanmıştım.13. Ayda hala uçta çok ödem var.Umarım sizin daha farklı ilerler.
Ben ikinciye bulaştığıma pişmanım çünkü iyiye gitmek yerine kötüye gitti.

Anladım teşekkür ederim benim kaburgadan kkırdak alınacak burun sırtına ve ucuna yerleştirilecek tabiki korkularım var memnun olanları görünce ben de yapayım diyorum ama olumsuzlukları görünce de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…