• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN AMELİYATI SÜRECİM

Benimkisi paylaştı beni halende duruyor,bence cok başarısız... masada ki görüntüye aldanmayin orda burun hamur gibi eliyle bile şekil verir çeker.
Masada resimlere hizlica göz atiyorum ama eger her yönden yeni hali yoksa eliyorum. Tabiki her yönden paylasiyor diyede en iyi doktor degildir belki ama birsey

Masada resimlere hizlica göz atiyorum ama eger her yönden yeni hali yoksa eliyorum. Tabiki her yönden paylasiyor diyede en iyi doktor degildir belki ama birsey
Her yönden var benim masadaki fotolara göre doktor seçilmez zaten iyileşme süreci bitmiş burunlar baz alınmalı... ilk 2 3 ayda burun kendini belli ediyor aşağı yukarı

Anlarsınız aslında.Hareketsiz burnu silmek bile zor olur.Sağa sola biraz hareket eder ama yukarı doğru asla kımıldamaz.

Her yönden var benim masadaki fotolara göre doktor seçilmez zaten iyileşme süreci bitmiş burunlar baz alınmalı... ilk 2 3 ayda burun kendini belli ediyor aşağı yukarı
Ben onu bile göremedim.Bırak sayfasında paylaşmayı bana bile göstermedi.Özellikle ikinci ameliyatımda tamponu alıp bantları 10 gün sonra kendiniz açım deyince ‘Heh,bu işte bir iş var’ diye düşündüm.Düşündüğüm gibi de çıktı.

Ben onu bile göremedim.Bırak sayfasında paylaşmayı bana bile göstermedi.Özellikle ikinci ameliyatımda tamponu alıp bantları 10 gün sonra kendiniz açım deyince ‘Heh,bu işte bir iş var’ diye düşündüm.Düşündüğüm gibi de çıktı.
Yapamayacaksa 2.nci operasyona neden alıyor,gerçekten isini hakkıyla yapan doktor bulmak zor...

Yapamayacaksa 2.nci operasyona neden alıyor,gerçekten isini hakkıyla yapan doktor bulmak zor...
Kendine sorsan beş dakikada halledecekti.Hatta son yazışmamızda sorunların en çok göründüğü fotoğraflarıma’ Kusursuz değil ama daha iyi,konuştuğumuz gibi ’ yazmış.Bence ne konuştuğumuzu da hatırlamıyor. Bana daha kötü olma ihtimalinden bahsetse kesinlikle ameliyat olup şu saçma sapan süreci yaşamazdım.

Gecmis olsun, cok üzüldüm :KK43:
Doktorun revizyon yapmasini istemedinmi?

Evet sans iside var tabiki bide kendi burnun. Iyilesme süresindeki bakim. Bazi hastaliklarinda etkisi vardir.

Bazi doktorlarin revizyonda daha basarili oldugunuda gördüm instagramda, resimlerde öyle görünüyor. Ama tabiki cogu sadece iyi resimleri paylasiyor.

Mesela senin doktor senin burnunu paylastimi?
Ne zaman ameliyat oldun?
Benim doktorum hiç paylaşım yapmıyor ben tavsiye üzerine gittim. Daha 2 ay oldu ameliyat olalı muayeneye gittiğimde revizyonu konuşacağım.

Anlarsınız aslında.Hareketsiz burnu silmek bile zor olur.Sağa sola biraz hareket eder ama yukarı doğru asla kımıldamaz.
Yukarı çok hafif çıkıyor elimle deneyince ama gülerken falan hareketsiz. Daha yeni olduğum için herhalde çok sert hissediyorum burnumu

Safa sola / aşağı yukarı gidiyor mu ? Konuşurken gülerken kolumella da hareket var mı. Hareket varsa dinamik burundur. Adamlar hem kalkık hem dinamik burun yapıyorlar başarı bu
Hafif bir şekilde sağa sola yukarı gidiyor aşağı dememeye korkuyorum ama ödemden sanırım burnum sert hala

Benim doktorum hiç paylaşım yapmıyor ben tavsiye üzerine gittim. Daha 2 ay oldu ameliyat olalı muayeneye gittiğimde revizyonu konuşacağım.
Tavsiyede önemli tabiki ama ameliyat olmus kisilerden.
Daha vok yeniymis, insAllah tekrar ameliyat olman gerekmez ama genede sor tabiki

Tavsiyede önemli tabiki ama ameliyat olmus kisilerden.
Daha vok yeniymis, insAllah tekrar ameliyat olman gerekmez ama genede sor tabiki
Dayım olmuştu ameliyat o önerdi git görüş diye. Görüşünce de sevdim doktoru o yüzden onu seçtim. Teşekkür ederim inşallah gerekmez.☺️

Merhaba gecmis olsun. Umarim hersey yolunda gitmeye devam eder ve burun oturduktan sonrada memnun kalmaya devam edersin.
Anlattigin gibi doktor cok önemli, doktorun hastasini memnun ederek kendininde memnun olmasi. Bide kendi isteklerinde ameliyattan sonra degismeycek, insaniz keske söyle yaptirsaydik diyebiliyoruz. Cünkü saniyorum ameliyattan sonra yüzümüze yakisip yakismadigini daha iyi görüyoruz ve ozaman keskeler baslayabilir. Ve bu durumda doktora suc bulamayiz.
Ama birsey merak ettim eger sana memnun olup olmadigini sordugunda sen memnun degilim deseydin ne yapacakti?
ben bunuda danıştım eğer memnun olmazsam ne olur dedim. Buna 1 yıl önceden karar vermemem gerektiğini eğer söyledi. Eğer ki 1 sene sonra hala memnun değilsem benden ameliyat ücreti almayacağını sadece hastane masraflarını ödeyeceğimi söyledi

Back
X