- 5 Ağustos 2022
- 19
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi perikizi07
Ben Antalya’da yaşıyorum ve burun estetiği olmayı kafaya koymuştum bu siteyide hekim ararken keşfettim. Uzun araştırmalar sonucu hekimimi buldum ve görüşmeye gittim isim vermek istemiyorum burada çünkü doktorum sonuçların değişken olduğunu söylemişti yani bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. İlk başta yola 15-20 bin TL civarı bir bütçeyle çıktım hekim aramaya sonra farkettim ki piyasada 15-20 bin TL’ye burun yapan doktor kalmamış (bir kaç tane yapan hekim buldum ama muayenehaneye görüşmeye gittiğimde hemen koşarak çıktım) sonra kendi doktorumu buldum ne diğerleri gibi ameliyat ücreti euro cinsinden veriyordu nede yastık altı bir yerdi kendisi bana her şeyi ama her şeyi en ince detayına kadar anlattı burada başlıkları okuyunca çoğu insana üzüldüm ben başıma neler geleceğini biliyordum o yüzden hazırlıklıydım. Her şey tamda doktorumun anlattığı gibi oldu. Kararımı verdim ve ödeme konusunda yok nakit vs. Diye zorluk çıkarmadı ödememi yaptıktan sonra Memorial hastanesine gittim ve tahlil sürecimde hep Gamze hanım eşlik etti doktorumun asistanı beni arayıp ameliyat için aç ve susuz kalmam gerektiğini keza yanımda getirmem gereken her şeye kadar anlattı ameliyat günü sabah doktorum beni ziyarete geldi ve ne istediğimi ne yapacağını tekrar konuştuk gönlümü rahatlatmadan ameliyata almadı bu konuda binlerce kez teşekkür ediyorum kendisine. Ameliyat çıkışında haliyle ağrım ve sızılarım oldu ama beni ziyaret ettiğinde bunların geçeceğini söyledi hemen hemşirelere ağrı kesici takmalarını söyledi 1 gece kaldıktan sonra taburcu oldum. 3. Günümde ve 1. Haftamda kontrole gittim doktorum çok nazik ve kibar bir şekilde tamponumu çıkardı alçımı çıkardı (çok rahatladım ama acı çekmedim çıkarırken) sonrasında 2 hafta bekledik ve tekrar gittim bana memnun olmadığım bir yer olup olmadığını sordu ama ben çok memnunum arkadaşlar demek istediğim nereye kime nasıl ameliyat olduğunuz değil doktorunuzu dinleyin ve kendinizi dinletin eğer karşılıklı olarak birbirinizi anlarsanız burun operasyonu gerçekten çok güzel bir operasyon oluyor doktorunuzda sizde ameliyatınıza mutlu girin. Bu siteye ilk girdiğimde eğer ameliyat olursam üye olup buraya bende anlatacağım demiştim eğer okuduysanız umarım biraz rahatlamışsınızdır. Hepinize teşekkür ediyorum