• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ameliyatı süreci için tavsiye

fairydustx

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
11
1
6
23
Merhabalar, perşembe günü burun estetiği ameliyatı olacağım ve heyecan basmaya basladi, uyku yok, ameliyata kadar kalp carpintisindan gidicem galiba 🥺 çok gerginim, ya acırsa, çok şişersem, morarırsam, ya kötü olursa diye düşünüp duruyorum. Süreci daha kolay atlatmam için ve sonrası için önerileriniz var mı? Hem ameliyat olacak başka arkadaşlar için de yardımcı olur 😊

Ya bir de komik gelecek ama bu ameliyattan sonra ne zaman öpüşülüyor? :KK33: ben eşimi öpmeden duramam valla cok gerekli günüm aymaz 😅

Korkulacak bir ameliyat değil. Şişme oluyor maalesef. 3. Günden itibaren azalıyor. Morluk kişiden kişiye değişiyor. Buz uygulamak önemli. Ben ödem için baya ananas yedim ama etkisi olduğunu düşünmüyorum. Başınızı yüksekte tutmanız gerekiyor. Öpüşme konusunda ben de tedirginim ama eşim sabit duruyor ben öpüyorum böylece kontrollü oluyoruz😂

Korkulacak bir ameliyat değil. Şişme oluyor maalesef. 3. Günden itibaren azalıyor. Morluk kişiden kişiye değişiyor. Buz uygulamak önemli. Ben ödem için baya ananas yedim ama etkisi olduğunu düşünmüyorum. Başınızı yüksekte tutmanız gerekiyor. Öpüşme konusunda ben de tedirginim ama eşim sabit duruyor ben öpüyorum böylece kontrollü oluyoruz😂
2. günden yazıyorum, çekilecek dert değilmiş… benim çok ağrım oluyor ya arveles icmeden duramıyorum. 1. gün akşamından gözümün iç kısımları morarmaya basladi, bugün artı olarak yanaklarım şişti. ağrı kötü. sizin ne kadar olmustu?

2. günden yazıyorum, çekilecek dert değilmiş… benim çok ağrım oluyor ya arveles icmeden duramıyorum. 1. gün akşamından gözümün iç kısımları morarmaya basladi, bugün artı olarak yanaklarım şişti. ağrı kötü. sizin ne kadar olmustu?
Ben acile iğne yaptırmaya gittim 2. Gecemde😂 ama arveles yeterli gelmez ki. Bana etol isimli bir ağrı kesici verdi doktorum isterseniz doktorunuza sorun. Gerçi yarın rahatlamış olacaksınız.

Merak etmeyin 1 haftaya geçecek hepsi morarma ve şişme cogalabilir korkmayın yeterki sonuç güzel olsun

Ben acile iğne yaptırmaya gittim 2. Gecemde😂 ama arveles yeterli gelmez ki. Bana etol isimli bir ağrı kesici verdi doktorum isterseniz doktorunuza sorun. Gerçi yarın rahatlamış olacaksınız.
arveles yetiyor içtiğimde ağrımı geçiriyor 5-6 saat kadar 😊 midemde daha önceden ülser vardı ondan dolayı cok ağır ağrı kesiciler içemiyorum hatta arveles bile çok ağır onu da mide koruyucuyla içiyorum

Merak etmeyin 1 haftaya geçecek hepsi morarma ve şişme cogalabilir korkmayın yeterki sonuç güzel olsun
morarmalarım az da olsa azalmaya basladi sislik de yavas yavas aşağıya doğru kayıyor yanaklarım sincap gibi oldu 😅 inşallah güzel olur sonuc. Burundaki hassasiyet yaklaşık olarak ne zaman geçiyor bir bilginiz var mı?

morarmalarım az da olsa azalmaya basladi sislik de yavas yavas aşağıya doğru kayıyor yanaklarım sincap gibi oldu 😅 inşallah güzel olur sonuc. Burundaki hassasiyet yaklaşık olarak ne zaman geçiyor bir bilginiz var mı?
Hassasiyeti bir süre daha hissedeceksiniz. Kişiden kişiye ve ameliyattaki işleme göre değişiyor süresi. İlk ameliyatımda daha uzun sürmüştü ikincisinde işlem azdı daha kısa sürdü şu an en ucuna dahi rahatlıkla dokunabiliyorum.

Back