- 21 Ağustos 2023
- 74
- 17
- 24
-
- Konu Sahibi deepthoughts
Nasıl yani gülünce kenarları felan yukarı doğrumu kayıyo.Ben de aynı şekilde gülüşüm değişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum bakınca çok bir değişiklik yok ama gülünce resmen dünyam başıma yıkılıyor çok korkunç görünüyorum
Evet geriliyor burun delikleri çok büyük görünüyor domuz burnu gibi dudak şeklim gülüş şeklim göz şeklim bile değişti kendime alışamıyorum bunlar geçici bir süreç miNasıl yani gülünce kenarları felan yukarı doğrumu kayıyo.
Heee garip ilk defa böyle bi şikayet duydum ben de yaptırmak istiyorum ve benim burun delikleirm bence büyük bide böyle bir sorun yaşarsam düşünemiyorum neler olabileceğini.Evet geriliyor burun delikleri çok büyük görünüyor domuz burnu gibi dudak şeklim gülüş şeklim göz şeklim bile değişti kendime alışamıyorum bunlar geçici bir süreç mi
Ben de asla dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum evde ruh gibi geziyorum burun delikleri zamanla küçülüyor burun ucu düştükçe diyenlerde var ne yapacağımı şaşırdımHeee garip ilk defa böyle bi şikayet duydum ben de yaptırmak istiyorum ve benim burun delikleirm bence büyük bide böyle bir sorun yaşarsam düşünemiyorum neler olabileceğini.ama sanırım sadece sana öyle geliyordur. Çünkü bi arkadşaımd aburnunu yaptırdı sürekli aglıyordu bence süper duruyordu. Kız değresyona girip evden çıkmıyordu bir sene sonra şimdi alışmış durumda sürekli burnunu çekiyo
Bence dışarı çık ayrıca sen yüzünd evir servet taşıyorsun niye utanıyorsunBen de asla dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum evde ruh gibi geziyorum burun delikleri zamanla küçülüyor burun ucu düştükçe diyenlerde var ne yapacağımı şaşırdım
En kolay kısmı ameliyat süreciymiş ben de çok korkuyordum ama alışma süreci o kadar zorki sürekli foto çekiyorum kendime bakıyorum delirmeye ramak kaldıBence dışarı çık ayrıca sen yüzünd evir servet taşıyorsun niye utanıyorsunben çok sitiyorumda ameliyattan korkuyorum
Bu görüntüye mi alışacağım zamanla yoksa eski haline mi dönecek acabaAlışırsın daha çok erken
En büyük sevebi yanaklar dudkaalr belirginleşiyo ve bu görüntüye alışamıyorsun aslında ama güzel olan o yani. Üzülme bu kadar. Eminim senin stres yaptıgın derecede değildir. Bi sosyal medya fenomeni ikinciyi yaptırdı kadının burnunu kıpkısa yapmışlar o kadar garip duruyo ki o da depresyona girdi. Ve önceki burnu çok güzeldi.En kolay kısmı ameliyat süreciymiş ben de çok korkuyordum ama alışma süreci o kadar zorki sürekli foto çekiyorum kendime bakıyorum delirmeye ramak kaldı
Bu arada burun delikleri zamanla küçülüyor mu peki bi bilginiz var mı içi ödemli olduğu için ödem geçtikçe delikleride küçülüyor diyorlardaEn büyük sevebi yanaklar dudkaalr belirginleşiyo ve bu görüntüye alışamıyorsun aslında ama güzel olan o yani. Üzülme bu kadar. Eminim senin stres yaptıgın derecede değildir. Bi sosyal medya fenomeni ikinciyi yaptırdı kadının burnunu kıpkısa yapmışlar o kadar garip duruyo ki o da depresyona girdi. Ve önceki burnu çok güzeldi.
öyle demeyin ben de okudukça araştırdıkça gördüm ki ne kadar doğal da istesen yüz çok değişiyor. öyle photoshop programından kemeri şöyle itiyim ucunu azcık kaldıriyim gibi olmuyor. doktorlar da zaten seni dinleyecek de, senin anlatmak istediğini anlayacak da, sonra onu uygulayacak da, uygulamaya kalksa senin cilt ve anatomi yapın buna izin verecek de... gerçekten ölme eşeğim ölme.Arkadaslar bu kadar alisamayacak ne yaptiriyorsunuz kendinize gercekten anlayamiyorum. Kemerin varsa burnunu oydurmadan aldirirsin. Dusukse, normal insani normlarda bi seviyeye cikartirsin. Yani normalin disinda istekleriniz olursa tabii alisamazsiniz. Su an garip bir yapaylik trendi var ama bu cok gecmeden bitecek. Siz de bu trendi mi izlediniz naptiniz?
Yüzün eski esnekligine döndükçe alisacaksin beton gibi gergin şuan elbette burnun değişiyor ama o gergin gülüş çok komik ya o geçiyorBu görüntüye mi alışacağım zamanla yoksa eski haline mi dönecek acaba
Bazı doktorlar hastaya göre değil kendi estetik zevklerine göre yapıyor. Ameliyat masasından önce ne derseniz diyin bildiğini okuyan doktorlar var. İş sadece hastada bitmiyor. Hastaya istediğiniz gibi yaparım diyip kendi bildiği okuyan doktorlar var. Ek olarak ne olursa olsun bir organ değişiyor insanın alışması tabii ki vakit alırArkadaslar bu kadar alisamayacak ne yaptiriyorsunuz kendinize gercekten anlayamiyorum. Kemerin varsa burnunu oydurmadan aldirirsin. Dusukse, normal insani normlarda bi seviyeye cikartirsin. Yani normalin disinda istekleriniz olursa tabii alisamazsiniz. Su an garip bir yapaylik trendi var ama bu cok gecmeden bitecek. Siz de bu trendi mi izlediniz naptiniz?
Umarım öyle olur alışabilirimAlışırsın daha çok erken
Ben de gülünce bir garip oluyorumm kaçıncı ayındasınBen de aynı şekilde gülüşüm değişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum bakınca çok bir değişiklik yok ama gülünce resmen dünyam başıma yıkılıyor çok korkunç görünüyorum
Ya umarım arkadaşın gibi alışırım ben deHeee garip ilk defa böyle bi şikayet duydum ben de yaptırmak istiyorum ve benim burun delikleirm bence büyük bide böyle bir sorun yaşarsam düşünemiyorum neler olabileceğini.ama sanırım sadece sana öyle geliyordur. Çünkü bi arkadşaımd aburnunu yaptırdı sürekli aglıyordu bence süper duruyordu. Kız değresyona girip evden çıkmıyordu bir sene sonra şimdi alışmış durumda sürekli burnunu çekiyo
Ben de öyleyim ve işim garip tarafı çevremde bir sürü insan oldu ama kimse benim kadar psikolojik olarak zorlanmadı. Bir yakın arkadaşım terapi almamı önerdi hatta :/ ne yapacağımı bilmiyorum garip bir haldeyim şu anEn kolay kısmı ameliyat süreciymiş ben de çok korkuyordum ama alışma süreci o kadar zorki sürekli foto çekiyorum kendime bakıyorum delirmeye ramak kaldı