Simdi size nostril retainer hakkında bilgi vericem. Cok detaylı olucak hazırsak baslayalım.... Kendisi mükemmel tıbbın geliştirdiği bir nimet. Burun ameliyatı sonrası burun deliklerindeki Asimetriyi ortadan kaldırıyor. Duzgun iyileşme saglıyor. Burun ameliyatı sonrası ben 14.üncü gunddn itibaren kullanmaya basladım. İlk doktorum yerleştirdi burnuma garip bir sızı olustu agrı değil acı drğil ama tuhaftı biraz da rahat hissediyordum cunku adeta destekli sutyen gibiydi. Her neyse eve giderken biraz kanama yaptı bu da burun içindeki yaralara değdiği için cok normalmiş. Doktorum oyle dedi. Eve geldim sıkıldım ve cıkardım cıkarırken oyle rahatladım ki. Tampon cıkarma hissi verdi resmen. Ama acı 0. Sonra geri takarken biraz zorlandım. Doktor vazelin veya burun için ( genelde göz pomadı bana verilen tobrased) verilen kremlerle yumusatıp burun için ve de aparata sürerek dshs kolay takabilirsib demişti hemen onu denedim ve harika bir sekilde girdi. Acı yind 0 ama kanama ilk 2 gun devam etti. Uyurken takıyorum evde boşken takıyorum bazen dışarda bile takıyorum. Ayrıca doktorum guvenli bişey oldugunu soyledi burun ucunu koruyor. Uykuds darbelerden koruyor. Burun içi ödemelerini hafifletiyor. Asimetriyi önlüyor. Nefes probleminin önüne geçiyor. Faydalı bir plastik. Sizi nefessiz birakmıyor. Taktıkça burun deliklerinin duzgun oldugunu goruyorsunuz. Benim burun deliklerimden tut, buruna ucuma kadar problemliydi. Doktorum ilk Muayenede bana bu aparattan bahsetti. Cunku cok sorunlu bir hastaydım
şu an neredeyse bir ay olucak memnun hissediyorum rahat bir aparat korkulacak bişey yok. Bazen kayıyor burnunuz kaygan olunca ama bu sorun vr sıkıntı değil.