Burun ameliyatı sonrası maske kullanımı

edaeat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
88
28
27
Burun estetik ameliyatından sonra maske takmak burnu düşürür mü acaba? Ben şu anda 5. Ayımdayım. Burnum 1. Ayda falan daha kalkık ve dikmiş gibi görüyorum sizce etkisi olur mu

Burun zaten git gide düşer ilk 1 aydaki gibi kalkık olmaz maskeden bağımsız söylüyorum fakat ben devamlı n95 takıyorum altına da normal maske aklımda hep bu da daha çok düşmesine sebep olur mu sorusu var... Doktor tabiki olmaz diyor olur dese kimse ameliyat olmaz çünkü:)

Oo hem de çift maske takıyorsunuz siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Benim doktorum da maske zarar vermez bir şey yapmaz diyor

Benim 2 ay oluyor. İlk bir ay acıdan takamıyordum zaten dayanılmayacak bir sızı değildi ama beni korkutuyordu. Daha sonra tel kısmını altta bırakacak şekilde kullanmaya başladım varlığını hissetmiyorum bile dolayısıyla düşme yapacağını düşünmek istemiyorum.

Bence geniş ve lastiksiz/telsiz maskelerden takın. Riske atmaya gerek yok

Maskeyi ters şekilde takıyorum bende. 2 tane üst üste. Üst kısım biraz havada kalıyor ama tel kısmı da baskı yapar diye korkuyorum açıkcası

Burun düşeceği varsa düşüyor...4ay oldu bir kere bile burnumun üstüne maske takmadım yine de düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…