Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetik ameliyatından sonra maske takmak burnu düşürür mü acaba? Ben şu anda 5. Ayımdayım. Burnum 1. Ayda falan daha kalkık ve dikmiş gibi görüyorum sizce etkisi olur mu
Burun zaten git gide düşer ilk 1 aydaki gibi kalkık olmaz maskeden bağımsız söylüyorum fakat ben devamlı n95 takıyorum altına da normal maske aklımda hep bu da daha çok düşmesine sebep olur mu sorusu var... Doktor tabiki olmaz diyor olur dese kimse ameliyat olmaz çünkü:)
Burun zaten git gide düşer ilk 1 aydaki gibi kalkık olmaz maskeden bağımsız söylüyorum fakat ben devamlı n95 takıyorum altına da normal maske aklımda hep bu da daha çok düşmesine sebep olur mu sorusu var... Doktor tabiki olmaz diyor olur dese kimse ameliyat olmaz çünkü:)
Benim 2 ay oluyor. İlk bir ay acıdan takamıyordum zaten dayanılmayacak bir sızı değildi ama beni korkutuyordu. Daha sonra tel kısmını altta bırakacak şekilde kullanmaya başladım varlığını hissetmiyorum bile dolayısıyla düşme yapacağını düşünmek istemiyorum.