Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inanmiyorum. Tak simdi bende konu acacktim. 4-5 sene sinra kortizon ignesi olanlar varmi diye. Bende yapmak istiyorum. Bakalim insallah yazanlar olurKızlar merhaba burun estetiği sonrası kortizon iğnesi yıllar sonra da olsa işe yarıyor mu 5,6 sene oldu ameliyat olalı doktorum iğne deneyelim dedi. Yan etkilerinden çekiniyorum bilginiz var mı ? Bu arada ödem sadece kanatlarımda kaldı.
3 sene oldu bende de ödem var hala. Doktoruma sordum kortizol iğnesine yanaşmadı. Çok riskliymiş dozunu doğru ayarlanmazsa burnunu kaybedebilirsin dedi ödüm koptu benim de. Öte yandan başka bir arkadaşım yaptırmıştı. 3 gün arı sokmuş gibi gezmiş acayip şişmiş ama sonra ödem tamamen geçmiş. Ben de kararsızım
Merhaba acaba arkadaşınız kaç aylıkken yaparmış iğneyi. Ben fotoğraf gönderdim yapalım iğne dedi ama üzerinden yıllar geçti yani . Bir de şişme çok mu oluyormuş ertesi gün önemli bir işim vardı tüh3 sene oldu bende de ödem var hala. Doktoruma sordum kortizol iğnesine yanaşmadı. Çok riskliymiş dozunu doğru ayarlanmazsa burnunu kaybedebilirsin dedi ödüm koptu benim de. Öte yandan başka bir arkadaşım yaptırmıştı. 3 gün arı sokmuş gibi gezmiş acayip şişmiş ama sonra ödem tamamen geçmiş. Ben de kararsızım
Burnunu kaybedebilirsinden kastı sanırım çökme herhalde3 sene oldu bende de ödem var hala. Doktoruma sordum kortizol iğnesine yanaşmadı. Çok riskliymiş dozunu doğru ayarlanmazsa burnunu kaybedebilirsin dedi ödüm koptu benim de. Öte yandan başka bir arkadaşım yaptırmıştı. 3 gün arı sokmuş gibi gezmiş acayip şişmiş ama sonra ödem tamamen geçmiş. Ben de kararsızım
Merhaba acaba arkadaşınız kaç aylıkken yaparmış iğneyi. Ben fotoğraf gönderdim yapalım iğne dedi ama üzerinden yıllar geçti yani . Bir de şişme çok mu oluyormuş ertesi gün önemli bir işim vardı tüh
Merhaba benim burnum 4 yıllık ve geçen aylarda kortizon yaptırdım ve çok pişmanım çöküntü ve leke oluştu geçeceğini ds pek sanmıyorum. Sizin durumunuz nedir?Kızlar merhaba burun estetiği sonrası kortizon iğnesi yıllar sonra da olsa işe yarıyor mu 5,6 sene oldu ameliyat olalı doktorum iğne deneyelim dedi. Yan etkilerinden çekiniyorum bilginiz var mı ? Bu arada ödem sadece kanatlarımda kaldı.