Yok yani bütün sislerin inmedi zaten sadece burnumun icindeki tıkanıklığa neden olan küçük özenlerin indi.ama ben hokka gibi bir burun istiyorum drmada soledim istediğim gibi olmadı gibi geliyor bana zaten ameliyata anestezi korkusuyla zor girdim şimdi ben okadar eziyeti fedakarlığı boşamıyor cektim
golden pink senim öncesi sonrası folarını nasıl girebilrss o küçüldüğnüü görmek istiyrm(umudum yok cünkü küclcegnden
birazdan albüm yapayım öncesi ve sonrasını bak gör:)
aynen merak ediyorum çok iyi olur:)
aynen merak ediyorum çok iyi olur:)
ayy cok merak ediyorummmmmm bendeee :)))) beklyrm net basında albümünü goldenpınk
canım sen üzülme inşallah küçülür benimde burnumdaki sorun burda kimsede yok ama malesef ne yapsakda boş zaman geri gelmiyor. sabretmekten başka çaremiz yok. lütfen sende üzülmemeye gayret göster ölüm değil ya mutlak bakılır çaresine bi düzelsinde
canım sen üzülme inşallah küçülür benimde burnumdaki sorun burda kimsede yok ama malesef ne yapsakda boş zaman geri gelmiyor. sabretmekten başka çaremiz yok. lütfen sende üzülmemeye gayret göster ölüm değil ya mutlak bakılır çaresine bi düzelsinde
selam kızlar, ameliyatımın üstünden 8gün geçti. az önce burnumun ucunun sertleştiğini fark ettim. sabah yumuşacıktı şimdi semsert olmuşneden böyle oldu? normal mi bu? :/
burun ucum benim de öyle sıkıntı yapma burnununucunu uzun bisüre hissetmeyeceksin ve ödemleri de en son oranın inecek o yüzden sert canım :)) üzme tatlı canını sadece sabret =)
:) teşekkür ederim, doktorum bahsetmemişti ondan korktum bi an :))
selam kızlar, ameliyatımın üstünden 8gün geçti. az önce burnumun ucunun sertleştiğini fark ettim. sabah yumuşacıktı şimdi semsert olmuşneden böyle oldu? normal mi bu? :/
burnunun ucu kalkık ve büyükmü ?
benmde gözlerm ayrık duruyor sende o prblemle karsıastnmı ? burnumn ucuda kocaman görnüyorrrrrrrrr :S büyük burunluymusm gibi sankı
Arkadaşlar, Pazartesi gunu ameliyat oldum, bugun cuma ve İNANILMAZ şiş yuzum; yanaklarım, gözlerim, alnım ve en çok sinirimi bozan yer olan iki kaşımın ortası!!!!! Oraya operasyon yapılmadı, ama tam altına yapıldığı için ödem olduğunu duşunuyorum. Sizce ne kadar surer inmesi? Aslan adama döndum resmen.
:))) canım öncelikle geçmiş olsun bende aynı sorunları yaşadım bugün 20. günümdeyim ben ameliyattan çıktığımda herşey normaldi ama sonrasında kendimi zorladım ve kustum hemen ertesi günü şişliklerim başladı ama acayip şişmeye başladım ve tabiki morarmalar o kadar şiş ve morluklar vardıki evdekiler biran ölceğimi düşünmüşler ben aynaya baktığımda aynen ddiğin gibi aslana benzetiyodum kendimi hep böyle kalcam diyodum ve yaptırdığıma çok pişman oldum..şuan 20. günümdeyim şişliklerim yavaş yavaş geçiyo morluklarda geçiyo ama dün ilk kez dışarı çıktım ve mağazada bi bayan dayak yediğimi düşünüp sordu yanlış anlamayın ama nasıl bu hale geldiniz diye:)) ki bu morlukların olsa geçmiş hali...bantlarımı çıkartmaya gittiğimde doktorum ilk defa böyle bir hastamın bu kadar şiştiğini morardığını gördüm dedi heralde bünyeyle alakalı...dediğim gibi şişlikler yavaş yavaş iniyo zaten kabaca 2 ayda düzeliyomuş burnun şeklini alması 6 ay- 1 yılı buluyomuş benim burnumun ucu bi acayip top gibi duruyo yandanda sanki uzun duruyo ama forumdan okuduğum kadarıyla bunlar geçiciymiş zamanla sabırla bekleyip görcez artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?