• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyati sonrasi kanli geniz akintisi

Shadygirl054

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
106
43
48
26
Mrb 9 gün önce burun ameliyati oldum tamponlarim dun alindi kanli geniz akintim vardi devam ediyor hala doktor burun etlerini yaktigimiz icin diyor daha once bu durumda olan var mi ne kadar devam eder bu durum

Mrb 9 gün önce burun ameliyati oldum tamponlarim dun alindi kanli geniz akintim vardi devam ediyor hala doktor burun etlerini yaktigimiz icin diyor daha once bu durumda olan var mi ne kadar devam eder bu durum
Ben varım.Cok normal bı durum.Bi süre sonra duracaktır doktorunuza guvenin.Hatta uzun süren burun içi şişlikleri,koku alamama,ödem hepsi çok çok normal.Gecmis olsun ve yeni burnunuz hayırlı olsun.

Canim inan hiç hatırlamıyorum nerdeyse 8 yıl oldu ben burnumu yaptirali.Ama iyilesmem,koku almam,morlukların gecmesi bir aydan fazla sürmüştü.Sisliklerim daha uzun sürede indi.Herkes böyle olmuo tabi çok çabuk toparlayanlar da var benim toparlamam biraz uzun sürmüştü.

Tamponlar çıktıktan sonraki bir hafta boyunca kanamalarınız azalarak bitecektir. Benim ameliyatım da yeni bende böyle bi durum olmadı ama arkadaşım ameliyat olduğunda sizinki gibi etleri yakıldığı için geniz akıntısı olmuştu kanamalı şekilde onda şişlik de çok oldu özellikle iç kısımdan ama kanaması tampon çıktıktan bi süre sonra kesildi şimdi 8 aylık burnuyla muhteşem görünüyor ve sıkıntısı da yok. doktorunuzun verdiği burun temizleme solüsyonu ve merhemi düzenli kullanın sizinki de geçecektir doktorunuzun talimatlarına uyun. Geçmiş olsun 💐

Back