- 15 Ağustos 2013
- 23
- 2
- Konu Sahibi miss_erdogan
10 gün önce burun ameliyatı oldum .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez görüyorum böyle bir şey olmaması gerekiyor bende burnumu yaptırdım ve çevremde çok yaptıran var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım,orayı doktor bi şekilde doldurmalı.Eki Görüntüle 2960131 Merhaba herkese .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?
Doktorum takip edeceğiz ,geçecektir dedi . Sonra cildiye doktoruna gittim. O da pek anlam veremedi, fito krem ve Terramycin verdi biraz kullan kontrole gel dedi . Çok moralim bozuldu ,burnumu şişliği fln düşünmüyorum .elbet geçecektir ama bu çukur çok canımı sıktı.İlk kez görüyorum böyle bir şey olmaması gerekiyor bende burnumu yaptırdım ve çevremde çok yaptıran var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım,orayı doktor bi şekilde doldurmalı.
Çok teşekkür ederim inşallah geçer .Evet kötü duruyor. İnşallah geçer kardeşim, üzüldüm
Doktorum takip edeceğiz ,geçecektir dedi . Sonra cildiye doktoruna gittim. O da pek anlam veremedi, fito krem ve Terramycin verdi biraz kullan kontrole gel dedi . Çok moralim bozuldu ,burnumu şişliği fln düşünmüyorum .elbet geçecektir ama bu çukur çok canımı sıktı
7.günde gittim cildiyeye . Alçım tamponum çıkmıştı . Burnumda sadece bantlar vardı . Ve bu çukurun üzerine siyah renkti. Önce alçıdan dolayı deforme olmuş olabilir dedi doktor ,o yüzden bu kremleri vardı . Salı günü cildiyeye kontrole gideceğim .filo krem terramicin ne alaka onu anlamadım
Şimdi anladım fito güzel krem.çok geçmiş olsun herşey güzel olacak inşallah7.günde gittim cildiyeye . Alçım tamponum çıkmıştı . Burnumda sadece bantlar vardı . Ve bu çukurun üzerine siyah renkti. Önce alçıdan dolayı deforme olmuş olabilir dedi doktor ,o yüzden bu kremleri vardı . Salı günü cildiyeye kontrole gideceğim .
Bende yenı amelıyat oldum bendede var doktorum ılk bant ızı dedı sonra sıkışan bırı atmış dgernıde alıyım dedı burun ucunun kalkık olması ıcındı o dıkısler alıyım o görüntü gider dıyo pek ınanmıyorumEki Görüntüle 2960131 Merhaba herkese .
Alçım,tamponum çıktı .
Benim 1 ay oldu hala geçmedi , doktorum zamanla geçecek diyor ama moralimi çok bozuyor bu durumBende yenı amelıyat oldum bendede var doktorum ılk bant ızı dedı sonra sıkışan bırı atmış dgernıde alıyım dedı burun ucunun kalkık olması ıcındı o dıkısler alıyım o görüntü gider dıyo pek ınanmıyorum
Merhaba burnunuzda benimkine benzer bir çukur vardı geçti mi acaba o ?Bende yenı amelıyat oldum bendede var doktorum ılk bant ızı dedı sonra sıkışan bırı atmış dgernıde alıyım dedı burun ucunun kalkık olması ıcındı o dıkısler alıyım o görüntü gider dıyo pek ınanmıyorum
Eki Görüntüle 2960131 Merhaba herkese .
Alçım,tamponum çıktı .
Öncelikle çok geçmiş olsun.Benzer çukurlar benim sağ ve sol kısımlarda var.Maalesef geçmiyorlar.Dolgu yaptırmayı düşünüyorum.
Doktorların ne dediğine de pek inanmıyorum artık. Burnumun bir tarafındaki çöküntü için 5 dakikada hallederim demişti 2,5 saatlik ameliyatla halledemedi