Burun ameliyatı sonrası çukur ????

miss_erdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
23
2
9EE3164D-30E5-449C-8E04-467B95BE6441.jpeg
Merhaba herkese .
10 gün önce burun ameliyatı oldum .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?

Eki Görüntüle 2960131 Merhaba herkese .
Alçım,tamponum çıktı .
Alçımın çıktığı yerde bir çukur görüntüsü var .Ameliyatı olan kişilerde böyle bir şey oluştu mu acaba nedir bu ?
İlk kez görüyorum böyle bir şey olmaması gerekiyor bende burnumu yaptırdım ve çevremde çok yaptıran var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım,orayı doktor bi şekilde doldurmalı.

İlk kez görüyorum böyle bir şey olmaması gerekiyor bende burnumu yaptırdım ve çevremde çok yaptıran var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım,orayı doktor bi şekilde doldurmalı.
Doktorum takip edeceğiz ,geçecektir dedi . Sonra cildiye doktoruna gittim. O da pek anlam veremedi, fito krem ve Terramycin verdi biraz kullan kontrole gel dedi . Çok moralim bozuldu ,burnumu şişliği fln düşünmüyorum .elbet geçecektir ama bu çukur çok canımı sıktı.

filo krem terramicin ne alaka onu anlamadım
7.günde gittim cildiyeye . Alçım tamponum çıkmıştı . Burnumda sadece bantlar vardı . Ve bu çukurun üzerine siyah renkti. Önce alçıdan dolayı deforme olmuş olabilir dedi doktor ,o yüzden bu kremleri vardı . Salı günü cildiyeye kontrole gideceğim .

7.günde gittim cildiyeye . Alçım tamponum çıkmıştı . Burnumda sadece bantlar vardı . Ve bu çukurun üzerine siyah renkti. Önce alçıdan dolayı deforme olmuş olabilir dedi doktor ,o yüzden bu kremleri vardı . Salı günü cildiyeye kontrole gideceğim .
Şimdi anladım fito güzel krem.çok geçmiş olsun herşey güzel olacak inşallah

Alçım,tamponum çıktı .
Bende yenı amelıyat oldum bendede var doktorum ılk bant ızı dedı sonra sıkışan bırı atmış dgernıde alıyım dedı burun ucunun kalkık olması ıcındı o dıkısler alıyım o görüntü gider dıyo pek ınanmıyorum

Bende yenı amelıyat oldum bendede var doktorum ılk bant ızı dedı sonra sıkışan bırı atmış dgernıde alıyım dedı burun ucunun kalkık olması ıcındı o dıkısler alıyım o görüntü gider dıyo pek ınanmıyorum
Benim 1 ay oldu hala geçmedi , doktorum zamanla geçecek diyor ama moralimi çok bozuyor bu durum

Merhaba burnunuzda benimkine benzer bir çukur vardı geçti mi acaba o ?

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benzer çukurlar benim sağ ve sol kısımlarda var.Maalesef geçmiyorlar.Dolgu yaptırmayı düşünüyorum.
Doktorların ne dediğine de pek inanmıyorum artık. Burnumun bir tarafındaki çöküntü için 5 dakikada hallederim demişti 2,5 saatlik ameliyatla halledemedi:/
Alçım,tamponum çıktı .

Çok geçmiş olsun size de 🙏 benim doktorum da zamanla geçecek dedi bekliyoruz bakalım ocakta kontrolüm var detaylı konuşacağım .contractubex diye bir krem sürüyorum sürekli oraya baya küçüldü

X