Burun ameliyatı sonrası çıkıntı

Mutsuzlukkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
62
3
28
Arkadaşlar ben 14 gün önce ameliyat oldum ama burun sırtımda atel çıktığı günden beridir sert bir çıkıntı var doktor ödem diyor ama korkuyorum sorduğum ameliyat olan kimse de böyle bir şey yaşamamış acaba hastaneye gidip film çektirsem çıkar mı orda ne olduğu bunu yaşayan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi???

Eklentiler

• IMG_20220823_235813.jpg
    IMG_20220823_235813.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 676
Benim burun sırtımda sadece bastırdığımda hissettiğim bir çıkıntı var ama dışarıda görünmüyor hiçbir şekilde. Ben doktoruma henüz gitmediğim için sormadım ama görünmediği için kafama takmıyorum şimdilik. Kemik ödemi olabilir o durumda sert olur kemik gibi.

Sağ tarafta benim de vardı böyle. Doktor ödem dedi ama ben öyle olmadığını biliyordum keza kemik çıkıntısıydı ve hâlâ da var. Tek taraflı çatıyı açık bıraktığı için olmuş benimki. Diyeceğim o ki kemik çıkıntısı ise geçmiyor odemse zamanla gider.

Aynı durumu yaşadım. Doktorum ödem deyip masaj önermişti. Ama naptimsa geçmedi. Dışarıdan pek belli olmuyor ama dokununca elime kemik çıkıntısı geliyor🤷🏻‍♀️

Sağ tarafta benim de vardı böyle. Doktor ödem dedi ama ben öyle olmadığını biliyordum keza kemik çıkıntısıydı ve hâlâ da var. Tek taraflı çatıyı açık bıraktığı için olmuş benimki. Diyeceğim o ki kemik çıkıntısı ise geçmiyor odemse zamanla gider.
Bunu ameliyatta göremiyorlar mı cidden … bende de kemik çıkıntısı var

Bunu ameliyatta göremiyorlar mı cidden … bende de kemik çıkıntısı var
Yanlış yaptığı için oluyor zaten. Sonra da biliyorlar ama ödem diye oyaliyorlar. Bir doktor bana burunda bir hata olumsuzluk olduğu sargı çıktığından itibaren anlaşılıyor demişti ki bende gerçekten öyle oldu. Bir sıkıntı olduğu belliydi.

Şişik duruyor ama tamamen sarmış o bölgenin üstünü sert bir doku korkuyorum ya tam başlangıç kısmında film çektirsem anlaşılıyor mı acaba

Aynı durumu yaşadım. Doktorum ödem deyip masaj önermişti. Ama naptimsa geçmedi. Dışarıdan pek belli olmuyor ama dokununca elime kemik çıkıntısı geliyor🤷🏻‍♀️
Benim çok belli oluyor kocaman bir çıkıntı sert masaj önerdi ama geçeceğini hiç sanmıyorum çok kötü duruyor napcam bilmiyorum tekrar mı ameliyat olmak lazım bunun için

Yanlış yaptığı için oluyor zaten. Sonra da biliyorlar ama ödem diye oyaliyorlar. Bir doktor bana burunda bir hata olumsuzluk olduğu sargı çıktığından itibaren anlaşılıyor demişti ki bende gerçekten öyle oldu. Bir sıkıntı olduğu belliydi.
Benim de atel çıktığından beri var bu masajla geçer deyip yolladı ama hiç tatmin edici değil bariz bir sertlik var ve çıkıntı çok belli

Benim burun sırtımda sadece bastırdığımda hissettiğim bir çıkıntı var ama dışarıda görünmüyor hiçbir şekilde. Ben doktoruma henüz gitmediğim için sormadım ama görünmediği için kafama takmıyorum şimdilik. Kemik ödemi olabilir o durumda sert olur kemik gibi.
Böyle etrafını saran bir sert şişlik benimki basınca gitmiyor içine

Benim çok belli oluyor kocaman bir çıkıntı sert masaj önerdi ama geçeceğini hiç sanmıyorum çok kötü duruyor napcam bilmiyorum tekrar mı ameliyat olmak lazım bunun için
Siz yine de masaji aksatmayın geçer belki. O çıkıntı için kıkırdak demişti doktorum.. evet tekrardan ameliyat edelim demişti dr. Ama ben istemedim, ameliyat sonrasi çok zorlanmistim çünkü

Siz yine de masaji aksatmayın geçer belki. O çıkıntı için kıkırdak demişti doktorum.. evet tekrardan ameliyat edelim demişti dr. Ama ben istemedim, ameliyat sonrasi çok zorlanmistim çünkü
Ben de zorlandım ağrı kesici alamadım alerjim olduğu için ama bu çok kötü görünüyor tekrar katlanabilirim galiba

Benim de öyle. İki ay olacak o kemik çıkıntısı olduğu yerde batma gibi bir his oluyor özellikle sabahları burnum şişken.

Aynı doktora bir daha ameliyat olup iyi sonuç beklemek çok yanlış diye düşünüyorum. Hiç dokunulmamış burnu yapamayan doktor sorunlu bir burnu yapamaz başka bir yerden sorun çıkar.

X