- 1 Mayıs 2021
- 18
- 6
- 1
- 39
- Konu Sahibi Evanescencee0985
-
Resimde de belli oluyor değil miAşağıdan iki kaş arasına doğru orta parmağınla sürekli gel git yap. Ödem veya kıkırdak değildir zannetmiyorum.
Kemik midir yaniAşağıdan iki kaş arasına doğru orta parmağınla sürekli gel git yap. Ödem veya kıkırdak değildir zannetmiyorum.
Çok detaylı akarsan belli oluyor zaten burnunun ucu normalde böyle kalkıl değil di galiba ekstradan zaten uca doğru baya bi yukarı doğru meyil verilmiş belli , kemiktir bence yaşadığım ve bildiğim kadarı ile bunu doktorum daha iyi bilir tabi ki lakin alerjik bir bünyen varsa bu olası bi durum zatenResimde de belli oluyor değil mi
Evet burun ucu kalkık. Alarji ile alakası nedir, bu arada alarjik burnum var. Sizde de aynısı mı oldu? şuan nasıl, törpü mü yapılması lazım yaparsam başka sorunlar çıkar mıÇok detaylı akarsan belli oluyor zaten burnunun ucu normalde böyle kalkıl değil di galiba ekstradan zaten uca doğru baya bi yukarı doğru meyil verilmiş belli , kemiktir bence yaşadığım ve bildiğim kadarı ile bunu doktorum daha iyi bilir tabi ki lakin alerjik bir bünyen varsa bu olası bi durum zaten
Eğer masajla geçmeyecekse neden uğtaştırıyor ki dr beni o da acıtıyor bastırıncaÇok detaylı akarsan belli oluyor zaten burnunun ucu normalde böyle kalkıl değil di galiba ekstradan zaten uca doğru baya bi yukarı doğru meyil verilmiş belli , kemiktir bence yaşadığım ve bildiğim kadarı ile bunu doktorum daha iyi bilir tabi ki lakin alerjik bir bünyen varsa bu olası bi durum zaten
Niye bastırıyorsun canım içine girmez ki bastırdıkça haha güldürdün beni. Şöyle ki alerjik olduğumdan bendeki etler çabuk büyüyorlar sağolsunlar ödem de yapıyor ben ikinci oldum bu sebeple yakılamadığımdan eklerim hali ile ödem şiş gibi durduğunda sanki bi şenlik varmış gibi duruyor şu an için de pandeöi sebebi ile gidemiyorum açıkçası korkudan. Eğer et vs gibi sorunların varsa operasyonlara alışkın olman lazım kemiğin bir alakası tabi ki yok o senin yapın. Nice estetik görünüm ile tutmayanlar var bunun doktor ile bile alakası yok tamamiyle bünye vücut meselesi. Zamanla düzelecektir fazla takma bastırarak asla masaj yapma yarı dokunur yarı dokunmaz hafif bir dokunuş ile dokunacaksın aşağıdan yukarıya iki kaş arasıma doğruEğer masajla geçmeyecekse neden uğtaştırıyor ki dr beni o da acıtıyor bastırınca
Doktorum bastırarak masaj yapmamı zamanlada o çıkıntının yok olacağını söyledi. Bende o ne derse onu yapıyorum ama hiçte masajla geçecek gibi değilNiye bastırıyorsun canım içine girmez ki bastırdıkça haha güldürdün beni. Şöyle ki alerjik olduğumdan bendeki etler çabuk büyüyorlar sağolsunlar ödem de yapıyor ben ikinci oldum bu sebeple yakılamadığımdan eklerim hali ile ödem şiş gibi durduğunda sanki bi şenlik varmış gibi duruyor şu an için de pandeöi sebebi ile gidemiyorum açıkçası korkudan. Eğer et vs gibi sorunların varsa operasyonlara alışkın olman lazım kemiğin bir alakası tabi ki yok o senin yapın. Nice estetik görünüm ile tutmayanlar var bunun doktor ile bile alakası yok tamamiyle bünye vücut meselesi. Zamanla düzelecektir fazla takma bastırarak asla masaj yapma yarı dokunur yarı dokunmaz hafif bir dokunuş ile dokunacaksın aşağıdan yukarıya iki kaş arasıma doğru
Kaçıncı aydasınız, resim göndrerebilir misinizCanım benim doktorumda masaj yap düzelir demişti ama malesef ödem değil kemikmiş bir tarafta da değil benimki iki taraflı baya büyük şişlik yani umarım seninki gerçekten ödemdir.
Bastırarak çok ilginç 7 sene oldu ben ameliyat olalı tüm tecrübelerimi çöp etti doktorunDoktorum bastırarak masaj yapmamı zamanlada o çıkıntının yok olacağını söyledi. Bende o ne derse onu yapıyorum ama hiçte masajla geçecek gibi değil
Geçiyor mu peki faydası var mı kaçıncı ayınız sizinBenim de kenarda var. Doktor bana da bastırarak masaj yap dedi :)
Şu an nasıl? Biraz azaldı mı? Bende de minik bir şişlik var ama sert değil anlamadım niye. 14. günümdeyim. İnşallah geçer ikimizinki de...Burun amelyatımın 18. Günündeyim. burun sırtında bir çıkıntı var. Sol taraftan aşağıdan yukarı doğru girinti çıkıntı var sağ taraftan ise göz hizasında bir girinti sonra yeniden çıkıntı var bu ödem mi yoksa kemik mi kıkırdak mı anlamadım. Dr masajla geçeceğini söylüyor bu durumu yaşayan var mı ödem bu kadar sert olur mu
Hayır geçmedi malesefŞu an nasıl? Biraz azaldı mı? Bende de minik bir şişlik var ama sert değil anlamadım niye. 14. günümdeyim. İnşallah geçer ikimizinki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?