- 3 Ağustos 2024
- 2
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi onemlibirkonu
Ya işte 1 buçuk ay sonra okul açılıyor ya ben açık konuşmak gerekirse ona stresliyim bir de bazıları doktordan doktora değişiyor düşüp düşmemesi falan diyor ve burun deliklerim canımı sıkıyorben hemüz ameliyat olmadım ama arkadaşımı hatırlıyorum ilk yaptırdığında domuzcuk gibi diyordum sonra o hali gitti şuan ilk yaptırdığı kadar kalkık değil 1 seneye kadar değişiyor
inşallah ya, yarın tam 1 ay olacak. sizin ne kadar oldu ?Daha çok yeni zamanla güzelleşiyor kendimden biliyorum
banada kıkırdak desteği konulmuş.ama düşme oldu 9 aya yaklaştım anca hoş görünmeye başladıBen de 17 temmuzda ameliyat oldum bugün 26.günüm burnum kalkık geliyor gözüme ve dudak ile burun arasında mesafem çok açıldı. Düşer diye çok umutlanmıştım herkes düşecek diyordu ama doktorum kıkırdak koyduğunu söyledi. keşke koymasaydıkıkırdak koyulan burun hiç mi düşmez? önceki burnum sarkık ve kemerliydi deviasyonum vardı. kolumellaya kıkırdak koymuş bu sebepten
çok teşekkür ederim hergün daha iyi görünüyor gözüme tabii ama bazen de diyorum ki yok ya insin biraz... bi çok güzel bir çok kalkık geliyor tuhaf gerçektenbanada kıkırdak desteği konulmuş.ama düşme oldu 9 aya yaklaştım anca hoş görünmeye başladı
sanırım bazen ödemimiz iniyor bazen tekrar şişiyor sebebi buçok teşekkür ederim hergün daha iyi görünüyor gözüme tabii ama bazen de diyorum ki yok ya insin biraz... bi çok güzel bir çok kalkık geliyor tuhaf gerçekten
Ben de 17 temmuzda ameliyat oldum bugün 26.günüm burnum kalkık geliyor gözüme ve dudak ile burun arasında mesafem çok açıldı. Düşer diye çok umutlanmıştım herkes düşecek diyordu ama doktorum kıkırdak koyduğunu söyledi. keşke koymasaydıkıkırdak koyulan burun hiç mi düşmez? önceki burnum sarkık ve kemerliydi deviasyonum vardı. kolumellaya kıkırdak koymuş bu sebeptendir
Şuan nasıl hissediyorsunuz peki görünüşü değişti miçok teşekkür ederim hergün daha iyi görünüyor gözüme tabii ama bazen de diyorum ki yok ya insin biraz... bi çok güzel bir çok kalkık geliyor tuhaf gerçekten
merhaba evet 2 aydan fazla oldu alıştım yeni burnuma. bazen çok güzel geliyor bazen de hala kalkık geliyor. ama ödemlerim hala çok... sol burun kanadım daha havada mesela ödemden dolayı. sabırla bekliyorum sadece. sizinki de çok yeni daha. alışacaksınız :)Ben de aynı durumu yaşıyorum 22. Günüm benimde. Acaba şu an nasıl burnunuz üzerinden 2 ay zaman geçmiş yardımcı olursanız çok mutlu olurum
çok hafif indi gibi geliyor ya da gözüm alıştı bilemiyorumŞuan nasıl hissediyorsunuz peki görünüşü değişti mi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) mesela fotoğraf çekiyorsunuzdur mutlaka göz alışsa bile o değişim fotoğraflarda daha belli olur o zaman o değişikliği hissediyor musunuz. Bir de gülüşünüzdeki o gerginlik geçti mi eskisi gibi rahat gülebiliyor musunuzmerhaba evet 2 aydan fazla oldu alıştım yeni burnuma. bazen çok güzel geliyor bazen de hala kalkık geliyor. ama ödemlerim hala çok... sol burun kanadım daha havada mesela ödemden dolayı. sabırla bekliyorum sadece. sizinki de çok yeni daha. alışacaksınız :)
evet fotoğraflarda farkediyorum o gerginlik geçmiş dudak ile burun aramdaki mesafe çok gergindi o doğallaştı mesela. ama onun dışında burnum öyle aman aman inmedi. rahat rahat da gülebiliyorum sadece burnumun ucu çok sert taş gibi. bunun da geçmesi çok uzun zaman alırYorumunuz için çok teşekkür ederim :) mesela fotoğraf çekiyorsunuzdur mutlaka göz alışsa bile o değişim fotoğraflarda daha belli olur o zaman o değişikliği hissediyor musunuz. Bir de gülüşünüzdeki o gerginlik geçti mi eskisi gibi rahat gülebiliyor musunuz