Merhaba arkadaşlar ben 5 sene önce estetik burun ameliyatı oldum hatta o zaman nickim farklıydı( şifremi unuttuğum için tekrar ğye oldum) prof doktorumu öve öve bitirememiştim, çünkü alçı çıktığında burnum yamuktu ama bana ödem demişti sonra ödem olmadığı kabak gibi yamuk olduğu ortaya çıktı... ameliyatımı yapan doktor bana dolgu yapalım aaaa neden böyle ben de anlamadım revizyona gerek yok gibi şeyler söyledi durdu, dolgu da yaptı burun yamukluğu kaldığı gibi bir de kalınlaştı... ben de şimdi revizyona gireceğim ama eski doktoruma hayatta güvenmem. Barış Çakır ile görüştüm inanın çok tatlı bir doktor ameliyatımı yapmayı kabul etti ama sonra pandemi girdi fiyat biraz uçuktu şimdi daha da uçmuş olabilir... aklımda birkaç doktor var onlar da revizyon yapmayı kabul etti sizin bu doktorlar halkında fikriniz var mı ya da tavsiyeniz çünkü benim artık 3. Kez ameliyat olacak halim yokbir de burun estetiği yaptıracak arkadaşlar revizyon olabilir bu bir risk ama doktoru iyi araştırın ve olur da revizyon olacaksanız,doktorunuz arkanızda olup hatasını çözmeyi bilsin bu en önemlisi
Aklımdaki doktorları söyleyeyim size
Barış çakır ameliyat olmak istediğim
Ama aklımdakiler
Baver Şimşek
Mustafa Demir
Emre Koçak
Timur Batmaz
Belki sizin de fikriniz olur yardımcı olur diye yazıyorum benim kendi ameliyatımı yapan doktor aaaa bu burun niye eğriliyor derken Barış Çakır muayene esnasında sorunun ne olduğunu hemen söylemişti ve kaburgadan kıkırdak alıp koyacağını da söylemişti Baver Şimşek, Emre koçak ve mustafa demir de (burnumun resmini sadece çekip attım kendilerine yani asistanlarına )kendileri sadece resim görerek barış bey ile aynı teşhisi koyup, kaburgadan kıkırdak alıp koyacaklarını ama tabii tam muayeneye gelmemi söylediler bence iyi doktorlar gerçekten. Çünkü 1-2 tane doktor isim vermek istemem revizyon yapmak bile istemedi, aslında haklılar da birşey diyemeyeceğim. Cem payaslı da kabul etti sağolsun ama revizyon olacağı için 60-80 bin arası dedi ne yazık ki revizyonun sıkıntısı bu ilk para boşa gidiyor ikincisi revizyon olunca fiyat artıyor Eğer size biraz fikir verebildiysem ne mutlu ama lütfen sevgili kadınlar yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aklımdaki doktorları söyleyeyim size
Barış çakır ameliyat olmak istediğim
Ama aklımdakiler
Baver Şimşek
Mustafa Demir
Emre Koçak
Timur Batmaz
Belki sizin de fikriniz olur yardımcı olur diye yazıyorum benim kendi ameliyatımı yapan doktor aaaa bu burun niye eğriliyor derken Barış Çakır muayene esnasında sorunun ne olduğunu hemen söylemişti ve kaburgadan kıkırdak alıp koyacağını da söylemişti Baver Şimşek, Emre koçak ve mustafa demir de (burnumun resmini sadece çekip attım kendilerine yani asistanlarına )kendileri sadece resim görerek barış bey ile aynı teşhisi koyup, kaburgadan kıkırdak alıp koyacaklarını ama tabii tam muayeneye gelmemi söylediler bence iyi doktorlar gerçekten. Çünkü 1-2 tane doktor isim vermek istemem revizyon yapmak bile istemedi, aslında haklılar da birşey diyemeyeceğim. Cem payaslı da kabul etti sağolsun ama revizyon olacağı için 60-80 bin arası dedi ne yazık ki revizyonun sıkıntısı bu ilk para boşa gidiyor ikincisi revizyon olunca fiyat artıyor Eğer size biraz fikir verebildiysem ne mutlu ama lütfen sevgili kadınlar yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var