- 21 Ağustos 2023
- 44
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi deepthoughts
daha 3 ay olmus, bence biraz zaman verin. biraz sac makyaj vs degisiklileri yapinKızlar merhaba 3 ay önce burun ameliyatı oldum hem nefes sorunum vardı hem de yapmışken burnumdaki kemerin gitmesini istedim septorinoplasti ameliyatı oldum nihayetinde. Önceden burnum kemerliydi ama genel bir güzelliğim vardı ve çevremde güzel olarak bilinirdim. Yani burnum kemerli (bana göre kusurlu) ydi ama güzeldim. Şimdi ise yeni yüzüme bir türlü alışamıyorum kemerim gitti ama genel anlamda doğal güzelliğim gitti diye düşünüyorum. Çevremdekiler söylemiyor ama öyle düşündüklerini hissediyorum. Kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama nihayetinde bunu ben kendim seçtim ve şu an yaptığım şeyin pişmanlığını yaşıyorum boşu boşuna kemerimden rahatsız olmuşum şu an kendime güzel diyemiyorum eskiden daha iyiydim ve bu durum bana çok ağır geliyor. Anlayacağınız yeni yüzüme ne alışabiliyorum ne de kendimi beğenebiliyorum. Size sorum bunu nasıl aşabilirim ileride alışılıyor mu? Gerçekten psikolojikmen çok kötü durumdayım kendimi toparlamaya çalışmama rağmen bir türlü toparlanamıyorum. İleride yıllar geçtikçe belki daha iyi bir görüntü olur belki daha doğal durur diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım bu durumu nasıl ve ne zaman atlatabilirim yaşım 24 hayatımda ilk defa bu kadar sıkışmış hissediyorum
Aslinda acayip degistirmiyor yani degistirmemesi lazim. Cok uzuluyorum yeni burnuma alisamadim diyenleri. Normalde yapilmasi gereken kusurlarin dogala uygun giderilmesi. Suc doktorlarda. Kemerli bi burun, kemerini aldirdin ee ne kotu gitmis olabilir ki?! Ama doktor kalkip estetik oldugu sip diye belli olan bi sekle soktuysa burnun genelini o zaman iste insanlar alisamiyorlar. Bazilari bu bariz estetikli gorunumu begeniyor ve yuzunde ciddi bi degisim olmasini kabulleniyor cunku oyle istiyor zaten. Kimisi de doktor magduru olarak beklemedigi bi sonucla karsilasiyor. Bu uye ise insallah kemersiz halini yadirgiyordur sadece.Burun yüzü acayip değiştiriyor. Siz şuan hala yeni burnunuza alışamadığınız için öyle geliyordur, özellikle yan profilden burnunuzun daha hoş durduğuna eminim. Bende kemerli bir buruna sahibim, olabildiğince yan profilden fotoğraf çekinmemeye çalışırım mesela. Alışacaksınız, kendinize zaman verin ve kendinize ön yargılı olmayın. Başarılı bir ameliyatsa, kötü bir burun ortaya çıkmamışsa bu sadece sizin kuruntunuzdur.
Bence siz hayatta her konuda değişiklik sevmeyen birisiniz. Ben de öyleyimdir. Yani oda da bir vazonun yerini değiştirirken bile 40 kere düşünüp yine eski yerine koyarım.Sen de bu tarz bir insansan o yüzden eskiyi araman ve yeniye adapte olamaman normalKızlar merhaba 3 ay önce burun ameliyatı oldum hem nefes sorunum vardı hem de yapmışken burnumdaki kemerin gitmesini istedim septorinoplasti ameliyatı oldum nihayetinde. Önceden burnum kemerliydi ama genel bir güzelliğim vardı ve çevremde güzel olarak bilinirdim. Yani burnum kemerli (bana göre kusurlu) ydi ama güzeldim. Şimdi ise yeni yüzüme bir türlü alışamıyorum kemerim gitti ama genel anlamda doğal güzelliğim gitti diye düşünüyorum. Çevremdekiler söylemiyor ama öyle düşündüklerini hissediyorum. Kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama nihayetinde bunu ben kendim seçtim ve şu an yaptığım şeyin pişmanlığını yaşıyorum boşu boşuna kemerimden rahatsız olmuşum şu an kendime güzel diyemiyorum eskiden daha iyiydim ve bu durum bana çok ağır geliyor. Anlayacağınız yeni yüzüme ne alışabiliyorum ne de kendimi beğenebiliyorum. Size sorum bunu nasıl aşabilirim ileride alışılıyor mu? Gerçekten psikolojikmen çok kötü durumdayım kendimi toparlamaya çalışmama rağmen bir türlü toparlanamıyorum. İleride yıllar geçtikçe belki daha iyi bir görüntü olur belki daha doğal durur diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım bu durumu nasıl ve ne zaman atlatabilirim yaşım 24 hayatımda ilk defa bu kadar sıkışmış hissediyorum
haklısınız şu an ödemlerim de var her gün dua ediyorum hepsi geçtiğinde umarım beğenirimEski burnunuzu beğenmemişsiniz ki bıçak altına yatmışsınız.
Zaten artık eski burna dönemezsiniz.
İlk zamanlar alışamama olur zamanla beğenirsiniz.
Kemerli burun yan profilden estetikli kadar güzel durmuyor tadını çıkarın.
evet hala alışamadımBurun yüzü acayip değiştiriyor. Siz şuan hala yeni burnunuza alışamadığınız için öyle geliyordur, özellikle yan profilden burnunuzun daha hoş durduğuna eminim. Bende kemerli bir buruna sahibim, olabildiğince yan profilden fotoğraf çekinmemeye çalışırım mesela. Alışacaksınız, kendinize zaman verin ve kendinize ön yargılı olmayın. Başarılı bir ameliyatsa, kötü bir burun ortaya çıkmamışsa bu sadece sizin kuruntunuzdur.
Özelden yollayabilirim mesaj kutunuz açıksaAnonim değilseniz fotoğraf atın, yorum yapalım isterseniz. Onun dışında nefes alma probleminiz cozulduyse ne mutlu size. Bende alerji var ve kalıcı bir çözüm yokkeşke kemik falan olsaydı burnumda.
Ben de 3 aydır bu durumdayım inşallah bende de öyle olur ve sonradan beğenirimBenim kuzenim de burun estetiği oldu, sonuç fena değil ama hiç memnun kalmadı. Ameliyat sonrası 3 ay depresyona girdi, kendi kendine ağlıyordu falan. Şimdi gayet mutlu, en azından eskisinden daha küçük diyor. Yani sanırım zamanla alıştı.
Ben saçımı boyattığımda bile ilk başta kötü gelir bin pişman olurum, iki üç gün sonra "aha işte bu sarı tam benim rengim" moduna dönerim.Özellikle ombre falan yaptırdığımda ilk başta hiç beğenmeyip iki gün sonra aşk yaşarım saçlarımla falan. O yüzden göz alışkınlığı oluşması için kendinize zaman verin.
Kemerim törpülendi biraz da kaldırmasını istemiştim doktordan öyle de yapmış. Ama bir türlü alışamadım kendime sürekli niye kendine bunu yaptın diyorum yüzüme garip olduğunu düşünüyorum yeni burnumun inşallah zamanla daha doğal durur ve alışabilirimAslinda acayip degistirmiyor yani degistirmemesi lazim. Cok uzuluyorum yeni burnuma alisamadim diyenleri. Normalde yapilmasi gereken kusurlarin dogala uygun giderilmesi. Suc doktorlarda. Kemerli bi burun, kemerini aldirdin ee ne kotu gitmis olabilir ki?! Ama doktor kalkip estetik oldugu sip diye belli olan bi sekle soktuysa burnun genelini o zaman iste insanlar alisamiyorlar. Bazilari bu bariz estetikli gorunumu begeniyor ve yuzunde ciddi bi degisim olmasini kabulleniyor cunku oyle istiyor zaten. Kimisi de doktor magduru olarak beklemedigi bi sonucla karsilasiyor. Bu uye ise insallah kemersiz halini yadirgiyordur sadece.
Ya evet bunu yeni öğrendim büyük yeniliklere gelemiyormuşum ve artık çok geçBence siz hayatta her konuda değişiklik sevmeyen birisiniz. Ben de öyleyimdir. Yani oda da bir vazonun yerini değiştirirken bile 40 kere düşünüp yine eski yerine koyarım.Sen de bu tarz bir insansan o yüzden eskiyi araman ve yeniye adapte olamaman normal