• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı olmuş olanlar bakabilir mi?

Aysem8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
219
150
53
40
Eki Görüntüle 2021272 Arkadaşlar merhaba
11 temmuz salı günü ameliyat oldum bugün 5.günü ve burnumun sol deliğinden damla damla kan geliyor .sağ tarafta ise gelmiyor.kanlar gece yatarken akmış ve burnumun her iki ucunda kanlar kurumuş siyah ve sert bir şekilde duruyor . Burnumun üstündeki alçı ise hafiften aralık duruyor.ilk yapıldığında böyle miydi bilmiyorum fakat cildim yağlı olduğu için yapıştırdığı bantlar hafiften kalkıyor gibi. Bunları doktoruma söylemem gerekiyor mu?haftaya Çarşamba gideceğim yoksa söylememe gerek Yok mu normal bi süreç mi ?bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim . Resmini de ekliyorum biraz kötü bir görüntü afedersiniz şimdiden

Geçmiş olsun çok. Benimde böyle kanlıydı ve kan kurumustu hatta alçım alındığında temizlemişlerdi ama alçım böyle değildi bir danışın alçı durumunu.

Geçmiş olsun çok. Benimde böyle kanlıydı ve kan kurumustu hatta alçım alındığında temizlemişlerdi ama alçım böyle değildi bir danışın alçı durumunu.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için .Alçı ile burnum arasındaki boşluk olmamalı mı doğru mu anladım orda hafif bir boşluk var doktora whatsuptan mesaj attığımda geç cevap veriyor vermek istemiyor gibi ondan çekiniyorum Çarşamba gideceğim o zamana kadar dayansam mı acaba

Okyanus suyu ile temizleyebilirsiniz ama o boşluğu sorun bence yani olur yada olmaz açıkcası hiçbir fikrim Yok. Ama okyanus suyu ile de temizleseniz o kan orda kürüyor malesef benim öyle olmustu en azından :)

canım tamponlar alınırken canın yanabilir. bende hiç temizlemedim korktum bişe olur diye neredeyse acıdan bayılıyordum temizle bir an önce kurumasın.

Okyanus suyu ile temizleyebilirsiniz ama o boşluğu sorun bence yani olur yada olmaz açıkcası hiçbir fikrim Yok. Ama okyanus suyu ile de temizleseniz o kan orda kürüyor malesef benim öyle olmustu en azından :)
Ya benim de kurudu taş gibi okyanus suyu yapıyorum ama olmuyor girdiği gibi çıkıyor geri

Hayır göndermedim çekindiğim için
Bence doktorunuza bu resmi gönderin çünkü en iyi o söyleyebilir
biz doktor değiliz ,ya yanlış söylersek ..
çekinmenize gerek yok , kaç saat burnunuza emek verdiği için en çok o ilgilenecektir .

Telaş etme benimde aynısıydı alçı öyle duruyordu 10 gün kaldi hic sorun olmadı merak etme. Bu arada o kuru kanlari temizle yoksa sonra canin cok acır ben korkumdan temizlemedim aglaya aglaya çıkardılar benden.

burnuna okyanus suyunu 3 saatte bir sık ve burun merhemi edin, burnun içine yayılmasını sağla ki kurumasın

Back
X